Skocz do zawartości
Duszek Selene

Puszczalska- ale jak bardzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe, chociaż jakoś trudno mi sobie wyobrazić, by kobieta tak o sobie myślała poza łóżkiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

nie wiem zuzo generalnie ja mam troszkę inną kindersztubę forumową ;)

co do kobiet to prawda jak zwykle po środku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, chociaż jakoś trudno mi sobie wyobrazić, by kobieta tak o sobie myślała poza łóżkiem.

A coś takiego jak "fantazje kobiety",to koleżanka zna ;);)

Jak np.kobieta fantazjuje o tym jak dostaje od faceta po twarzy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A coś takiego jak "fantazje kobiety",to koleżanka zna ;);)

Jak np.kobieta fantazjuje o tym jak dostaje od faceta po twarzy ;)

Piorunie, jak słusznie zauważyłeś - fantazjuje. Nie sądzę, by kobiety stadnie chciały być obijane poza łóżkiem.

Luno, chyba więc będziesz musiała wyjść z Wersalu do plebsu. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, jak słusznie zauważyłeś - fantazjuje. Nie sądzę, by kobiety stadnie chciały być obijane poza łóżkiem.

Poczekaj,bo motasz się w zeznaniach ;) Napisałaś wcześniej,że trudno Ci sobie wyobrazić,żeby kobieta myślała o takich rzeczach poza łóżkiem ;)

A nie żeby pragnęła robić,to poza łóżkiem.

Wiesz niektórzy lubią sex w miejscach publicznych,a nie tylko w łóżku ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

Luno, chyba więc będziesz musiała wyjść z Wersalu do plebsu. ;)

nie określiłabym tego w ten sposób, bo wcale tak nie czuję

ale masz rację muszę się przyzwyczaić do innego sposobu pisania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj,bo motasz się w zeznaniach ;) Napisałaś wcześniej,że trudno Ci sobie wyobrazić,żeby kobieta myślała o takich rzeczach poza łóżkiem ;)

A nie żeby pragnęła robić,to poza łóżkiem.

Wiesz niektórzy lubią sex w miejscach publicznych,a nie tylko w łóżku ;)

Piorunie, fantazjowanie w seksie, a myślenie o sobie pt. "szmata" poza łóżkiem - to wielka różnica.

"Łóżko" zaś to taka umowna nazwa wszelkich czynności seksualnych. ;) Zawsze i wyłącznie w łóżku (meblu) byłoby nudno. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

naborski37 wiesz moje założenia na pewno nie były takie nie wiem dlaczego topik o bezpieczeństwie skłonił cię do rozważań o pławieniu sie w rozkoszy

no ale każdy z nas ma swoje fetysze ;);) ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Selene, tytuł nie sugeruje, by chodziło o bezpieczeństwo. Wyjaśniłaś to znacznie później, gdy wątek krążył wokół różnych aspektów "puszczania się". Nie powinno więc chyba dziwić, że rozpatrywany jest w różnorodny sposób. A temat dot. bezpieczeństwa poruszany był już do znudzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...