Skocz do zawartości
Duszek Selene

Puszczalska- ale jak bardzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Selene

zuzo wiem o tym że offy są na porządku dzienny ale nie można przecież pisać aż tyle na temat nie związany z tematem topiku

ludzie z reguły czytają pierwszą i ostatnią stronę a widząc dyskusje o BDSM mogą odpowiadać mylnie

Anet dzięki za ten "zaszczyt" i podzielenie sie z nami twoją opinią

jednakże prezerwatywa choć najbezpieczniejsza podczas przygodnego seksu nie chroni przed wszystkim...

tu i teraz może się zmienić w wieczność z chorobą

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jednakże prezerwatywa choć najbezpieczniejsza podczas przygodnego seksu nie chroni przed wszystkim...

luna--zachowujesz się jak dziewica,chciałaby ale się boi ;)

Co chcesz od nas usłyszeć kazanie odnośnie bezpiecznego seksu ;);)

Wiesz,trochę już się pogubiłem o co Ci chodzi naprawdę w temacie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

Dziewicą nie jestem ale dla mnie raczej liczy się jakość a nie ilość

to moje poglądy ty masz inne i tyle

po to jest temat dyskusji żeby dyskutować

Anet może rozwiń temat

bo twoja ostatnia wypowiedź nie wiem czego sie tyczy

Raczej staram się odpowiadać na temat...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewicą nie jestem ale dla mnie raczej liczy się jakość a nie ilość

to moje poglądy ty masz inne i tyle

Założyłaś ten temat,a nie czytasz go uważnie ;)

Napisałem w nim wyraźnie,że jestem "koneserem".Czyli liczy się dla mnie jakość i nie chodzę do łóżka z przypadkową laską ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

Piorun staram się czytać uważnie

jeżeli przeczyłam to przepraszam

odpowiedzi jest tutaj sporo...

W takim wypadku nie rozumiem dlaczego mnie atakujesz

ty nie chodzisz do łóżka z przypadkowymi laskami

ja nei chodzę do łóżka z przypadkowymi facetami

to chyba poglądy mamy podobne???

a fakt ten chyba mówi sam za siebie(popraw mnie jeśli się mylę) że oboje myślimy podobnie w sprawie bezpieczeństwa i higieny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun staram się czytać uważnie

jeżeli przeczyłam to przepraszam

odpowiedzi jest tutaj sporo...

W takim wypadku nie rozumiem dlaczego mnie atakujesz

ty nie chodzisz do łóżka z przypadkowymi laskami

ja nei chodzę do łóżka z przypadkowymi facetami

to chyba poglądy mamy podobne???

a fakt ten chyba mówi sam za siebie(popraw mnie jeśli się mylę) że oboje myślimy podobnie w sprawie bezpieczeństwa i higieny

luno---ja Cię broń Boże nie atakuje,a dyskutuje z tobą i innymi userami forum w temacie.

Faktycznie nie chodzę z przypadkowymi kobietami,parami do łóżka ;)

Jeżeli chodzi o higienę,to bardzo przywiązuje wagę do niej i lubię kobiety zadbane.

Co do bezpieczeństwa,no cóż trzeba uważać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zuzo wiem o tym że offy są na porządku dzienny ale nie można przecież pisać aż tyle na temat nie związany z tematem topiku

ludzie z reguły czytają pierwszą i ostatnią stronę a widząc dyskusje o BDSM mogą odpowiadać mylnie

Anet dzięki za ten "zaszczyt" i podzielenie sie z nami twoją opinią

Oj, to bardzo przepraszam. Powinnam zapytać Cię najpierw o pozwolenie. ;)

Sama długo nie sprecyzowałaś o co naprawdę Ci chodzi, a jesteś zaskoczona offami??? ;) Niby offami, które jednak w gruncie rzeczy w dość istotny sposób łączą się z tematem.

Luno, ilość nie przekreśla jakości. Nie sądzę, by wiele kobiety sypiało z facetami, by postawić kolejną kreskę w notesie, chociaż pewnie i takie panie się zdarzają. Wszystko kwestią preferencji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Nie sądzę, by wiele kobiety sypiało z facetami, by postawić kolejną kreskę w notesie, chociaż pewnie i takie panie się zdarzają. Wszystko kwestią preferencji.

Zuza bardzo byś się zdziwiła po szczerej ankiecie a no i wybacz że kobieta która sama o sobie myśli w kategoriach szmaty nazywana jest właśnie szmatą ale takie jest życie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...