Skocz do zawartości
Duszek Selene

Puszczalska- ale jak bardzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Wciąż jednak nie wiem dlaczego nie zgodziłeś się z określeniem "dziwka w łóżku, królowa poza nim". Zainteresowanie BDSM tego nie wyjaśnia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wciąż jednak nie wiem dlaczego nie zgodziłeś się z określeniem "dziwka w łóżku, królowa poza nim".

Błąd,ja wcale nie twierdzę że się z tym nie zgodziłem ;)

Trzeba rozróżnić kim jest "dziwka",a czym "szmata" ;)

Też jest to kwestia indywidualnego podejścia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wciąż jednak nie wiem dlaczego nie zgodziłeś się z określeniem "dziwka w łóżku, królowa poza nim".

Błąd,ja wcale nie twierdzę że się z tym nie zgodziłem ;)

Trzeba rozróżnić kim jest "dziwka",a czym "szmata" ;)

Też jest to kwestia indywidualnego podejścia ;)

Będę drążyć i dręczyć. ;)

Poproszę o określenie różnic pomiędzy dziwką i szmatą - w łóżku oczywiście.

Anet, ja również! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza--zapraszam do Wikipedii ;)

Na litość boską,Zuzo przestań się pastwić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Kobieta jedym słowem może zrobić z siebie szmatę

Bolą mnie takie słowa na forum

Nie rozumie ich

Nie rozumię ich w kontekscie mojego zwiazku, nie rozumię ich w kontekscie moich marzeń

Dla mnie dziewczyny które realizują swoje fantazje-są ekscytującym zjawiskiem. Wizualizując to : są motylami egzotycznymi wypuszczonymi w czasie przyjęcia na kremlu (patrz Gazeta Wyborcz z wczora) Motylami którye się odbija w świetle kryształów.

One nie są w kontekście twojego związku a jedynie jako przykład. Natomiast co do takich słów na forum to chyba lepiej sie przyzwyczaić bo to dość specyficzne forum z specyficznymi upodobaniami damskiej cześci. Moja żona lubi czasem być traktowana w łóżku jak szmata czy dziwka i ja nie widzę w tym nic niestosownego, to tylko jedno z naszych urozmaiceń.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza--zapraszam do Wikipedii ;)

Na litość boską,Zuzo przestań się pastwić ;)

Wspomniałeś coś o indywidualnym podejściu. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspomniałeś coś o indywidualnym podejściu. ;)

Dokładnie dla jednej osoby wulgaryzmy są nie do przyjęcia w łóżku,a dla mnie są bardzo podniecające ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to widzę.

Jak ja to widzę, to wiem. Zaintrygowało mnie to "indywidualne" podejście. ;)

Piorunie, wciąż nie wyjaśniłeś różnicy. ;)

Skłaniałabym się do zdania Jurysty - dziwka i szmata, oczywiście WYŁĄCZNIE w sytuacjach seksualnych. W pozałóżkowych, dla mnie, oba określenia mają pejoratywną konotację.

Ze względu na specyfikę forum używamy tu często takich określeń. I w tym wypadku wszystko zależy od kontekstu. Kontekst, w którym określenia tego użył Jurysta, w moim bardzo subiektywnym odczuciu, był dosyć nieprzyjemny i niesprawiedliwy. Powtarzam - MOIM ZDANIEM.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

Widzę że zrodziła sie prawdziwa dyskusja

dziękuje bardzo o to mi chodziło

arr nie napisałam na początku wszystkiego bo zależało mi na różnych opcjach

później ukierunkowywałam dalej

dyskusja jednak nie idzie w kierunku jakim chciałam żeby poszła

nie zależało mi na ocenianiu nikogo ani też piętnowaniu

tylko na oczywistych względach bezpieczeństwa i higieny

wszystkie dość nieparlamentarne określenia służyły tylko do zobrazowania sytuacji

nie oceniam nikogo

chciałam odpowiedzi na pytanie czy wiedząc o kimś że miał dużo partnerów decydujemy się na zbliżenie

Anet

wciskasz tu tylko swoje uszczypliwe uwagi a sama nie odpowiedziałaś na pytanie

może jednak zamiast off zaszczycisz nas odpowiedzią ?

Wszystkim innym dziękuję za odpowiedzi

widać ile ludzi tyle odpowiedzi

wszyscy jesteśmy różni i każdy myśli o czymś innym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Luno, taka specyfika forum, że tematy żyją swoim życiem i często odchodzimy od głównego wątku.

Jak mówiłam - bezpieczeństwo rzecz względna, często iluzoryczna. Higiena jest niezależna od ilości partnerów. Nie wyobrażam sobie by iść do łóżka z niedomytym, zaniedbanym facetem, ilość partnerek nie miałaby w przypadku takiego faceta najmniejszego znaczenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...