Skocz do zawartości
Duszek Selene

Puszczalska- ale jak bardzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Powinna udawać że miała 2 max 3 a jeśli wiecej to tylko z kieliszkiem w ręku o tym opowiadać ;)

Arr, uwielbiam Cię!!! ;)

Piorunie, już kiedyś o tym pisałam, ale powtórzę - dziwka w łóżku, królowa poza nim.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, już kiedyś o tym pisałam, ale powtórzę - dziwka w łóżku, królowa poza nim.

Zuziu--całuje twoje rączki w Nowym Roku i oczywiście się z tobą zgadzam, oprócz:

"Szmata w łóżku,królowa poza nim" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A możesz rozwinąć myśl? ;)

Zuziu---lubię klimaty BDSM.Mam dalej rozwijać temat ;);)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, proszę! ;) ;)

A serio - klimaty BDSM są dobre w seksie, ale zakładam, że poza nim jesteś szarmanckim, kulturalnym facetem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, proszę! ;) ;)

A serio - klimaty BDSM są dobre w seksie, ale zakładam, że poza nim jesteś szarmanckim, kulturalnym facetem.

Nie jestem brutalem,także poza łóżkiem jestem normalnym facetem ;)

Nie mam kompleksów,żona mnie nie bije w domu,zresztą zna dobrze moje zainteresowania ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Andz, bardzo ładnie to ująłeś!

Dziękuje , lubię ładnie ujmować mądre dziewczyny

Poprawiony cytat ;) //arr

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, należałoby jeszcze doprecyzować - normalny, czyli jaki. ;) Ale nie będę się czepiać. ;)

Andz, dziękuję! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, należałoby jeszcze doprecyzować - normalny, czyli jaki. ;) Ale nie będę się czepiać. ;

To znaczy w kręgu moherowych beretów jestem SZATANEM ;)

Normalny---to znaczy,że nie przenoszę swoich zainteresować na życie prywatne ;)

Oczywiście zainteresowań mam wiele,zresztą można zobaczyć w moim profilu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...