Skocz do zawartości
Duszek Selene

Puszczalska- ale jak bardzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Selene

zuza nie wiem jak bardzo można być puszczalskim, wszystko zależy od możliwości danej osoby

co do aspektu poruszanego przeze mnie

nie wiem czy nie wyraziłam się dość jasno...

hmmm

no dobra chodzi mi o względy zdrowotne i tylko o takie

nie zależy mi na ocenianiu kogokolwiek tylko na odpowiedzi na pytanie:

Jak zdrowy rozsadek może przegrać z chucią?

czy biorąc pod uwagę wybór partnerki panowie biorą też pod uwagę ewentualne późniejsze problemy i czy w takich sytuacjach potrafią się wycofać czy idą jak to się mówi "na żywioł"?

arr

słowo jak słowo

chodzi o zobrazowanie sytuacji

seks to odpowiedzialność za siebie i za partnera

rozmawiamy tutaj o seksie w różnych jego postaciach, a ja chciałam tym wątkiem poruszyć problem bezpieczeństwa

tzn kiedy jesteście w stanie powiedzieć STOP/NIE.

na pewno na forum jest wątek poświęcony bezpiecznemu seksowi i dotyczy prezerwatyw itp(tak przypuszczam, bo jak już mówiłam na razie jeszcze wszystkiego nie ogarnęłam)

chodzi mi o taką waszą "wewnętrzną prezerwatywę" - czy jest takowa?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Luno, znam przypadek dziewczyny, którą jej pierwszy(!) w życiu partner zaraził. Jak więc widzisz - bezpieczeństwo rzecz względna.

Poza tym nie widzę sensu rozróżniania na "jak bardzo kobieta jest puszczalska" od "jak wiele partnerek miał facet".

Kobieta, która miała 5 partnerów może mieć mniej "szczęścia" niż ta, która ich miała 50, chociaż oczywiście statystycznie druga jest bardziej narażona. Tylko, że wśród tych 5 może znaleźć się pan, który miał 50 partnerek i wszystkie statystyki biorą w łeb.

I jeśli ktoś nie zdaje sobie z powyższego, to albo jest naiwny, albo brak mu wyobraźni.

Jeśli zaś brać pod uwagę zdrowy rozsądek, to dziewica powinna wyjść za prawiczka i "żyli długo i szczęśliwie" współżyjąc do końca życia wyłącznie ze sobą. Ale życie to ne je bajka. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

luna.m to ja Ci powiem że mogło by być niewiadomo jakie cudo ale gdybym się dowiedział o przebiegu ponad "zakładany" to laska odpada a dzieje się tak przez bezpieczeństwo i higienę oraz przez ogólny mój brak zaufania do takich kobiet.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

owszem zuzo masz racje zgodzę się z tobą w tej kwestii że samemu można mieć mało partnerów a osoba z którą się bawimy może mieć dużo i statystyki biorą w łeb

ale ja założyłam taka sytuację że wiemy że partner jest "mocno przechodzony"-sorki za określenie (jak już powiedziałam ma odzwierciedlać wspomnianą sytuację), wiemy to i pytanie

co wtedy?

Czy bawimy się mimo niebezpieczeństwa?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką możesz mieć gwarancję, że ogier czy hotka poda prawdziwą liczbę partnerek? Niby skąd Luno mogłabyś to WIEDZIEĆ? Teoretycznie Jurysta jest w lepszej sytuacji, bo jako rogacz ma jedną partnerkę. Teoretycznie, bo nie wiadomo jak naprawdę jest z ogierem/ogierami Burczymuchy.

Jurysto, czy duży "przebieg" ma świadczyć o braku higieny? Chyba, że myślałeś o BHP. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już się gubię o co chodzi lunie ;)

Jeżeli ma się obawy,to trzeba siedzieć w domu lub szukać dziewic;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;) o dużym czy zakładanym przebiegu tak naprawdę według mnie decyduje sama kobieta, bo to jak postrzegana jest jej ilość partnerów zależy dość mocno od tego jak ona się z tym "obnosi". Każdy facet inaczej popatrzy na 25 letnią( wiek nie gra roli ) kobiete która bez polotu i z szczeniacką naiwnością a wręcz z przechwałkami bedzie opowiadała o swoich 10 czy 15 facetach na szybki numerek a zupełnie inaczej popatrzy na kobietę ( wiek nie gra roli ) która z ogromną dozą pewności siebie trzymając kiliszek dobrego wina i siedząc przy kominku będzie opowiadała jak brała udział w olbrzymiej orgii, jak wspaniale jej było kiedy penetrowało ją dwóch naraz albo że skończenie w niej 15 facetów było nieziemskim odlotem i chętnie zrobi to jeszcze raz.

Jeżeli idzie zaś o przebieg i higienę i bezpieczeństwo to jak pisałem moje odczucia i odnoszą się tylko do mojej osoby, ja ma tak w głowie że nie dotknąl bym takiej laski która by "latała i trąbiła że rozdaje na lewo i prawo. Poprostu mam taki bieg wsteczny na tym punkcie i tyle.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To proste. O to, że ona się puszcza "umiarkowanie" i to jest dla Ciebie bardzo podniecające, a Anet puszcza się tak, że Ciebie to odrzuca.

Napisz jej to i da Ci spokój.

luna--jeżeli się puszczasz "umiarkowanie",to jest dla mnie podniecające ;)

Anet--puszcza się ponad normę przeciętną i jest dla mnie bleee ;)

P.S Anet skąd wiesz,że mnie odrzuca ;);) Ja jestem pokojowo nastawiony ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jurysto, sorry, zupełnie do mnie to nie przemawia.

Nie rozumiem dlaczego kobieta, która zaliczy 15 facetów na orgii (i z ogromną pewnością siebie o tym opowie) ma być lepsza od tej, która też była z 15, chociaż w innej sytuacji, a też będzie o tym mówiła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...