Skocz do zawartości
Duszek Selene

Puszczalska- ale jak bardzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Selene

Mamy pytanie do Panów.

Panowie czy kobieta puszczalska jest dla was pożądana?

(z góry zakładam że tak) ;)

Ale chodzi mi o inny aspekt

Jak bardzo puszczalska musiałaby być żebyście obawiali się jej tknąć

Ktoś kiedyś powiedział "Idąc z kimś do łóżka idziesz nie tylko z nim ale ze wszystkimi jego partnerami"

Każda przygoda zostawia ślad u kobiet jest to np zwiększenie ryzyka zachorowania na raka szyjki macicy a u facetów różnie, z resztą sami wiecie.

Nie wspominam tutaj o HIV i AIDS bo to samo przez się się rozumie.

Panowie czy każda łatwa laska jest do bzyknięcia bez względu na zagrożenie?

Przecież prezerwatywa nei chroni przed wszystkim...

Jak wy to widzicie?

Czy wiedząc że z kogoś jest niezła zdzira co to idzie z każdym i wszędzie zdecydowalibyście się na bzykanie takowej?

Nie wiem czy takie pytanie już było czy nie bo jeszcze nie ogarnęłam tego forum...

Proszę o szczere odpowiedzi

P.S. Pytanie zrodziło mi się w głowie po szczerej rozmowie z kimś kto miał dylemat dotyczący kogoś.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta puszczalska jest dla mnie pożądana,tylko sęk w tym że nie każda ;)

Nigdy nie tknął bym dziwki "grzybiarki" stojącej przy trasie ;) Nie jestem desperatem,a także nie interesuje mnie płatny sex.Dlaczego spytacie??.

Bo jestem jeszcze na tyle atrakcyjny,żeby poderwać jakąś niewiastę ;)

Jestem już raczej "koneserem" niż gówniarzem,który bzykał by wszystko co się rusza w około ;)

Nie wiem luna.m czy takiej odpowiedzi oczekiwałaś ;);)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

luna chce usłyszeć, że ona jest puszczalska "w sam raz" ;)

luna---to trzeba było prosto z mostu,a nie bułkę przez bibułkę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

Piorun to odpowiedź jakiej oczekiwałam.

Ale przyjmijmy taką sytuację, że wiesz że laska nie robi tego dla pieniędzy ale ot po prostu bo tak chce.

Nie na znaczenia wygląd kolor skóry i wiek.

Czy wiedząc że ma bardzo duży "przebieg" też byś się zdecydował.

Czyli w imię zasady potwór nie potwór byleby miał otwór

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wiedząc że ma bardzo duży "przebieg" też byś się zdecydował.

Czyli w imię zasady potwór nie potwór byleby miał otwór

Chyba raczej bym się nie zdecydował.

Lubię ostry,a nawet bardzo ostry sex,kiedy kobieta lubi być traktowana w łóżku jak szmata.

Hmm,tylko wtedy kiedy jest jakaś chemia między nami ;) Musi mnie podniecać,inaczej guzik z bzykania ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

lubimy ostre zabawy w łóżku i generalnie podobają mam się ostre zabawy..

Ale pomęczę ciebie jeszcze trochę.

Załóżmy.

niby ci się podoba, znasz ryzyko że pół wsi maczało tam palce i nie tylko palce.

Czy mimo to bzykasz bo wiesz że da każdemu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mi "przypasuje", czyli ma w sobie "to coś" - to nie pytam ilu miała przede mną, tak samo jak chyba dla niej nie będzie ważne ile było przed nią. A co do możliwości zarażenia to nic nas nie ochroni, bo zarazić można się od swojej kobiety (mężczyzny) bo był przypadkowy seks z kimś kto zdawał się "porządny" ;)

P.S. choć ostrożności nie za wiele ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

mspanker dziękuję za odpowiedź.

Ale przyjmijmy że wiesz że ta laska to straszne qrwiszcze - sorki za wyrażenie- czy mimo tego też?

Zadaje to pytanie bo chce wiedzieć czy zdrowy rozsądek potrafi zwyciężyć chuć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Posłuchaj Luno, jest bardzo wielu mężczyzn, których pociąga kurewskość kobiet, także ich własnych. Więc szczególnie na tym portalu "certowanie się" co do ilości, czy stopnia rozwiązłości nie jest na miejscu ;)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...