Skocz do zawartości
Jans

ZDRADA & Co

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie z tym problem , ze brak jest jakichkolwiek norm, zalecen, wskazowek dla pozycia malzenskiego .Dotyczy to rowniez pozycia seksualnego. Nigdzie nie ma wiarogodnych akceptowanych przez wiekszosc materialow dydaktycznych.

Po slubie otrzymuje sie licencje na jazde "bez trzymanki" i bez zasad.

Kazdy robi co chce albo raczej co gdzies tam uslyszal.

A po kieliszku odzywaja sie dodatkowo demony.

Czy mozna sie dziwic , ze jest tak zle ?

Jans, ja się nie dziwię.

Dziwię się ciotkom i innym osobą które mimo takiego a nie innego męża są z nim po dziś dzień , wykonczone nerwowo.

I nie mówie tu o codziennym zostawianiu sedesu w górze przez facetów które też może byc irytujące, czy zostawianiu skarpetek obok łóżka, tylko poważnych problemach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje jeszcze pytanie - jakiej zdrady nie można wybaczyć?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej drastyczną odmianą jest przygotowanie kanapek ze skarpetkami - można oduczyć w 3 sekundy. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ze skarpetek kolo lozka latwo wyleczyc - trzeba wkladac je do kieszeni spodni , gdy im chusteczka bedzie potrzebna wyciagna myslac ze to ona i zonk a tu skarpetka i smiech kolegow murowany :redevil:

Tak jak i można wyleczyć z nie wynoszenia brudnych ubran do kosza na pranie :P

Ot nie chodzić i nie zbierać brudnych ubrań szanownego małżonka po całym mieszkaniu.

Gorzej jak przyjdzie do jakiegoś wiekszego wyjścia a tu "Kuu** ja mam wszystko brudne, czemu nie wyprałaś?!" - A Kochaniutki zaniosłeś? ;) - efekt?  Pranie spodni ręcznie plus suszenie suszarką :D

Bardziej drastyczną odmianą jest przygotowanie kanapek ze skarpetkami - można oduczyć w 3 sekundy. :lach:

Zuz, bądz z wołania na śniadanie.

Ja sie bidna staram mimo mojego antytalentu kulinarnego, wołam partnera przez pół godziny zeby przyszedl ze mną zjeść, herbata stygnie. Po kolejnym "zaaaaaaaaaaraz", przyjsc i wyrzucic pyszne śniadanie za okno - mina bezcenna :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś wyrzuciłam patelnię z jajecznicą (pyszną, z dodatkami) do kosza. Trzeba było widzieć minę, jak ją wyjmował i szorował. :D

Wychodzi na to, że jędze jesteśmy, nie spolegliwe kotki :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj na SB była dyskusja. Pan rozżalony, że żona w złym nastroju. Pytam, czy zrobił coś, co ów nastrój by poprawiło. Odpowiedź, że pewnie wyjście do knajpy, ale mu się nie chce. 

No to pytam, Drodzy Państwo, dlaczego jej ma się chcieć cokolwiek???

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj na SB była dyskusja. Pan rozżalony, że żona w złym nastroju. Pytam, czy zrobił coś, co ów nastrój by poprawiło. Odpowiedź, że pewnie wyjście do knajpy, ale mu się nie chce.No to pytam, Drodzy Państwo, dlaczego jej ma się chcieć cokolwiek???

SUPER !!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do rozwodów to do łez rozpitala mnie fakt składania przez strony w 99% wniosków o zwolnienie z kosztów sądowych.

Na wesele to było wydać tysiączków kilka/naście, ale 600zł to już biedacy nie mają ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do rozwodów to do łez rozpitala mnie fakt składania przez strony w 99% wniosków o zwolnienie z kosztów sądowych.Na wesele to było wydać tysiączków kilka/naście, ale 600zł to już biedacy nie mają ;)

No tak bo to dopiero poczatek walki na smierc i zycie :bigbomb:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wesela często sponsorują rodzice. Rozwody już raczej niechętnie... ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...