Skocz do zawartości
szukam.cie

Co naprawdę myślicie o Kochankach?

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz mnie oplują :D

Pfu pfu :lach: :lach: :lach:

Wedle życzenia :kwi::redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I Ty Brutusie, tfu... Kreatorze przeciwko mnie? O klapsa prosisz! No doooobra, będzie ten klaps :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie Zuzia I Malami wyczerpaly temat- podpisuje sie pod Waszymi- dziouchy- wypowiedziami .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie kiedyś sumienie troszkę gryzło spotykając się z żonatym, ale wkoncu stwierdziłam że jest fajnie i po co mam rezygnować? Będzie chciał to zdradzi z inną, a tak ? Ja skorzystam i wszyscy zadowoleni :)

Szepty sumienia poszły ... w diabły.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba trochę mi ulżyło.......szczerze mówiąc myślałem, że posypią się gromy.....ale tragedii nie ma  :roll:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dlaczego miałyby posypać się gromy??? Yyyyy, nie rozumiem :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O klapsa prosisz! No doooobra, będzie ten klaps :P

Jak klapsa to i ja poproszę :saint:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klaps, klaps, klaps... Lecter, wypnij się ładniej! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dlaczego miałyby posypać się gromy??? Yyyyy, nie rozumiem :P

A czytałem trochę temat o dyspozycyjności Kochanków i tam było kilka "nie fajnych" komentarzy ;)

Klaps, klaps, klaps... Lecter, wypnij się ładniej! :D

Zou, tak rozdajesz te klapsy, żebyś Ty się w końcu nie doigrała :P  :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...