Skocz do zawartości
szukam.cie

Co naprawdę myślicie o Kochankach?

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem temat Illci o dyspozycyjności czasowej Kochanków i wyczytałem tam jedna rzecz, która bardzo mnie zaciekawiła. A mianowicie, co powiecie o Kochankach, którzy spotykają się w ukryciu z innymi Paniami, mając swoje rodziny?

Czy ma to dla Was jakieś znaczenie?

Co powiecie o ich postępowaniu?

Ciekawy jestem zdań na ten temat naszych Hotkek ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mianowicie, co powiecie o Kochankach, którzy spotykają się w ukryciu z innymi Paniami, mając swoje rodziny?

Wprawdzie nie jestem hotką ale uważam,że jest to obrzydliwe :redevil:

To mówiłem ja,wasz wielebny-- Pioruniasty :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zerkałeś?

Kochanek- Grupa dla Panów. Kochanek, czyli "ten trzeci". Kochanek, jest heteroseksualnym mężczyzną w związku małżeńskim lub partnerskim, jednak jego stan cywilny, nie jest szczególnie ważny, ponieważ żona lub partnerka Kochanka, nie bierze w ogóle udziału w żadnym z układów cuckold, jest osobą nietykalną. Może być również samotnym kawalerem, lub rozwodnikiem. Poszukuje Par Cuckold, lub innych Par, aby wspólnie z nimi realizować ich, oraz własne fantazje i zamierzenia ideologii cuckold. Kochanek, obwarowany jest szczególnymi zasadami. Niedopuszczalne są propozycje Kochanków pod adresem Pań Hot Wife które są aktualnie w związkach, z ofertą spotkań bez wiedzy oraz zgody Rogacza. Oferta taka, jest traktowana jako naruszenie zasad której konsekwencją może być wydalenie z Forum. Wyjątkiem są przypadki samotnych Pań Hot Wife, które mogą wykorzystać Kochanków do spotkań "sam na sam" oraz naturalnie sytuacje, w których Rogacz wyraźnie zezwolił na samodzielne kontakty jego partnerki z Kochankiem.

https://www.cuckoldplace.pl/topic/6284-wybierz-poprawnie-swoje-preferencje/?p=69361

Wprawdzie nie jestem hotką ale uważam,że jest to obrzydliwe :redevil:To mówiłem ja,wasz wielebny-- Pioruniasty :lach:

Cieszę się że Twoja wypowiedź jest w żartobliwym tonie, w przeciwnym razie, byłbym pomyślał coś niestosownego :) Około 80% Kochanków na tym Forum działa w tajemnicy przed swoją Żoną I NIE MA W TYM NICZEGO NADZWYCZAJNEGO.

A temat zdaje się, wałkowany już był.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zerkałeś?

https://www.cuckoldplace.pl/topic/6284-wybierz-poprawnie-swoje-preferencje/?p=69361

Cieszę się że Twoja wypowiedź jest w żartobliwym tonie, w przeciwnym razie, byłbym pomyślał coś niestosownego :) Około 80% Kochanków na tym Forum działa w tajemnicy przed swoją Żoną I NIE MA W TYM NICZEGO NADZWYCZAJNEGO.

A temat zdaje się, wałkowany już był.

Tak, zerkałem na to :)

Ciekawy byłem zdani "naszych" Pań. Co one na ten temat sądzą tak naprawdę.

A jeżeli temat już był.......przepraszam za moje gapiostwo  :kwi:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem ciekaw. Ale co to "konia obchodzi dokąd ciągnie wóz"? ;) Taki układ, taka "rola" Kochanka. Nie mniej jednak, chętnie posłucham.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem ciekaw. Ale co to "konia obchodzi dokąd ciągnie wóz"? ;) Taki układ, taka "rola" Kochanka. Nie mniej jednak, chętnie posłucham.

Uffffff..........czuję, że było blisko wtopy :)

Ja szczerze mówiąc mam mieszane uczucia........stąd moje pytanie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że wolałbym, by kochanek był wolny (bo to, że nie jest żonaty nie oznacza jeszcze, że jest wolny), ale nie przepytuję, nie wnikam, czasem coś przypadkiem wyjdzie... To nie ja mam być jego sumieniem!!! 

A i w życiu różnie bywa. Niekiedy żonę naprawdę szczerze kocha, ale seks praktycznie nie istnieje. Zarzucać takiemu mężczyźnie, że tego pragnie, że takie ma potrzeby? Jakby mnie mój facet nie bzykał miesiącami to sama bym poszła w tango.

Teraz mnie oplują :D

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A  niby czemu oplują? Masz rację Zouza. Tak po prostu.

Wszyscy w tym układzie są dorośli. Czy kochanek jest żonaty czy nie, czy jest w związku czy nie to tylko i wyłącznie jego sprawa. I to jego sprawa czy okłamuje żonę. Kiedyś miałam coś takiego jak wyrzuty sumienia, że uczestniczę w kłamstwie, że pośrednio przyczyniam się do tego, że ktoś przeze mnie mówi nieprawdę, oszukuje. Ale mi przeszło z biegiem lat.  Mnie co najwyżej mogą przeszkadzać lub odpowiadać ograniczenia wynikające z tego stanu rzeczy. Jeśli kochanek będzie chciał zdradzać żonę to czy to zrobi ze mną czy z inną - jaki ja mam na to wpływ? Jako hotka tylko na tym korzystam. Na pewno nie potępiam, bo sama czerpię z tego korzyść w postaci spotkań z niejednokrotnie fajnymi facetami, którzy mają jak powiedziała Zouza niedostatek sexu we własnym związku.

Jedyne co, to chcę to wiedzieć czy jest z kimś w związku  ... dla bezpieczeństwa kontaktów, chcę wiedzieć jakie są możliwości korespondencji, dzwonienia, smsów, spotkań itd. W tym kontekście to ma dla mnie znaczenie. Przy okazji własnych przyjemności nie chcę choćby przez przypadek zrobić takiemu kochankowi " pod górkę".

Ale na pewno nie potępiam.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu na forum szukam Kochanka, a czy on ma żonę, rodzinę, to sprawa drugorzędna dla mnie (a może i trzecio albo jeszcze dalej) Jeśli Kochanek nie wtajemnicza żony to jego osobista sprawa, mnie to ze tak powiem nie interesuje i też nie przeszkadza żeby sie dobrze bawić.

Jedyne co, to chcę to wiedzieć czy jest z kimś w związku  ... dla bezpieczeństwa kontaktów, chcę wiedzieć jakie są możliwości korespondencji, dzwonienia, smsów, spotkań itd. W tym kontekście to ma dla mnie znaczenie. Przy okazji własnych przyjemności nie chcę choćby przez przypadek zrobić takiemu kochankowi " pod górkę". Ale na pewno nie potępiam.

Co do kwedti kontaktów to mam takie samo zdanie. I jeśli umawiamy się że nie dzwonię, nie smsuje to tego nie robię.
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak! Nie dzwonię, nie esemesuję! 

A zawiłości, meandry ludzkiego życia nie mnie oceniać. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...