Skocz do zawartości
optimusx

Walentynkowy dzień, wieczór, noc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Co robicie / liście w Ten wieczór?

Moja żona zarzyczyła sobie świece, wino, muzyka romantyczna.

Ja zaś ją ubraną w pończoszki lateksowe, do nich pas, gorsecik lub koronkową bieliznę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się oświadczyłem :D

Komu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie zerznąłem swoją sukę, było :sex1:  rewelacyjnie :cycki5::)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kawałek wczorajszej kreacji, jak obrobię zdjęcia będzie więcej (w galerii ogólnej)

post-8663-0-42334600-1392448576_thumb.jpg

post-8663-0-18058800-1392448591_thumb.jpg

post-8663-0-22653200-1392448607_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

haaa miałem podobnie ;) choć miało być wyjście na jakieś tańce....ale dziś się to odbije ... byle jeszcze chciała wyjść tak jak się ubrała tego dnia to mogę świętować nawet tydzień ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja odpoczywałem i zbierałem siły na dzisiejszy wieczór :-P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Przyznam, ze wczorajszy wieczor byl bardzo mily. Byl w polowei rewelacyjny dzieki tylko mojemu Mezowi, natomiast Kochanek moj mnie poniekad rozczarowal. Jest moim Kachankiem od wielu lat, a poniewaz jako Wredna Wiedzma jestem tez wymagajaca, wiec liczylam na fajerwerki.

Ja sie postaralam, cos wymyslilam, poszukalam i w koncu kupilam mu masazer do glowy, takie druciki, ktore daja niesamowity efekt. Podobalo mu sie. Ja tez sie ucieszylam. Oryginalny prezent, uwazam.

Od Meza dostalam seksowne czerwone buty na obcasie. Oczywiscie od razu je przetestowalm w lozku. Bylo bosko.

Ja Mezowi kupilam wspaniale perfumy, kartke i bylo bardzo przyjemnie.

No i ... wisienka na tocik ... eeeeee jaka tam wisienka ... opadajaca wiesienka ... i mnie witki tez opadly ...

Kochanek szarpnal sie na piwo, rafaello i delicje. Ok, moze jestem Wredna. Cos przyniosl, dobra, ale robi to samo w inne dni. Wiec uwazam ze moglby sie bardziej postarac.

Naprawde, po tylu latach tak bliskiej znajomosci, liczylam na jakies prawdziwe wyszukanie w kwestii oryginalnosci. Ani kwiatka, ani perfum, anie bielizny. Szok.

Pozalilam sie, ale naprawde mnie to wkurzylo. Probowalam go troche bronic, ale chyba tylko przez przyzwyczajenie. Jednak jest to zachowanie Sknery, ktore zaczyna mi przeszkadzac.

Podnosze poprzeczke, by mnie zdobywac ;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie zerznąłem swoją sukę, było :sex1:  rewelacyjnie :cycki5::)

Jak raz w roku, w Walentynki, to się nie dziwię... :lach: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...