Skocz do zawartości
illa

Pytanie do Panów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

@@Martin87, nie odbierz tego jako atak czy czepialstwo, ale od wczoraj dumam nad tym jak można machać tyłeczkiem?

A może chodziło Ci o "bujanie" biodrami w trakcie chodzenia?

Przestań, mam spory dystans do siebie. Nie obrażam się w momencie konstruktywnej krytyki.

Ja jestem amatorem tyłeczków u kobiet. Mam na tym punkcie niezły odlot. Czasem bardziej mnie podnieca widok niz sama penetracja od tyłu.

Moja żona potrafi to wykorzystywać niecnie  :facepalm:

A to stwierdzenie wzięło się z tego, że jak się kochamy, kołysze nim szybko i subtelnie na boki albo zatacza kręgi ocierając się o mnie. Tego nie da sie opisać, po prostu trzeba przeżyć... Ale może stwierdzenie "machać" jest niewłaściwe... Może "kręcić" będzie lepsze.

P.S. Cieszę się, że mój tekst stał się inspiracją dla Waszych rozmyśleń... Trochę to zabawne, ale śmieszy.

Pozdrawiam  :rolleyes:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Martin87, a to już mi coś nakreśliłeś. Dzięki :)

Typowe pozycje od tylu-na pieska- nie są dla mnie. Po prosty nie lubię i już. Pewnie dlatego nie wiedziałam o co Ci chodzi.

Kołysać biodrami można nieźle i w innych pozycjach.. i wtedy również kochanka działa na mężczyznę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale kto mówił, że chodzi o pozycję na pieska jedynie? Te ruchy najczęściej wykonuje, gdy leży na brzuchu i wypina się delikatnie w górę. Magia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Martin87, a to już mi coś nakreśliłeś. Dzięki :)

Typowe pozycje od tylu-na pieska- nie są dla mnie. Po prosty nie lubię i już. Pewnie dlatego nie wiedziałam o co Ci chodzi.

Kołysać biodrami można nieźle i w innych pozycjach.. i wtedy również kochanka działa na mężczyznę.

Zawsze można zrobić tak jak w słynnej piosence: "bujam się, bujam się, nie zobaczysz więcej mnie bujam się tak bez końca...lalal lalalaal" :D :D  hahahaah

A tak na serio to zamiast pieska można na kotka, czyli w pozycji na misjonarza całować czule i mówić: "miiiiiiiau!" :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pół żartem pół serio -dla mnie jest to kobieta która sprawia że chce się na nią rzucić, zerwać z niej wszystko ... Ale robi to w sposób subtelny, broni się i ucieka.. A jak już pozwoli się złapać spełania najskrytsze fantazje o których człowiek nawet boi się pomyśleć... Dostarcza doznań o których istnieniu nawet nie miałem pojęcia... Jeżeli nawet ona rozczarowywuje się ... to udaje że jest się dużo lepszym od jej męża, partnera... i nie daje do zrozumienia że mogła nie wydawać kasy na bilet pkp  :)

Po wszystkim zasypia tuląc się u mego boku... Gdy budze się znajduję tacę ze śnadaniem, odcisk szminki na kieliszku z sokiem, jej majteczki pachnące jej cudownym zapachem, płatki róż ułożone na podłodze w słowo Dziękuję :) 

Czy jej to mowię hmmm to powinno być niemożliwe - ponieważ powinna już być u męża w momencie kiedy cchiałbym jej to powiedziec ... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytam czy to było żartem, czy półserio?:

Jeżeli nawet ona rozczarowywuje się ... to udaje że jest się dużo lepszym od jej męża, partnera... i nie daje do zrozumienia że mogła nie wydawać kasy na bilet pkp :)

W takim razie dla Ciebie dobra kochanka, to taka co to udaje by zadowolić Ciebie, połechtać Twoje ego?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@początkujący36 - wiem gdzie znaleźć panie które dobrze się w to co opisałaś wpisują ale to kosztuje. Za to podobno dobrze udają i mają gdzieś to co same chcą i lubią. Będziesz się liczył tylko Ty ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytam czy to było żartem, czy półserio?:

W takim razie dla Ciebie dobra kochanka, to taka co to udaje by zadowolić Ciebie, połechtać Twoje ego?

To było tak jak spora część moich wypowiedzi w realnym świecie, prowokująco pół żatem  pół serio :) 

To że ''chce'' się jej udawać, świadczy o tym iz jej zależy, iż się stara:) iż chce dać swojemu Panu to co słusznie mu się należy...  że chce połechtać wszystko równiez jego Ego :) 

Zdaję sobie sprawę iż moje tolerancyjne ale nie poprawne politycznie poglądy, /którymi pozwalam się sobie z Wami ostatnio coraz częściej dzielić razem z wzmiankami o dermatolożce? -jest takie cos w języku polskim?/ sprawiają iz jeszcze czarniej widzę moje realizacje ... jak to gdzieś napisałem odpowidając drogiej IKO :)

Do pełni obrazu brakuje tylko informacji i badam się bardzo czesto - wszystkie wyniki są dobre - pozytywne:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@początkujący36 - wiem gdzie znaleźć panie które dobrze się w to co opisałaś wpisują ale to kosztuje. Za to podobno dobrze udają i mają gdzieś to co same chcą i lubią. Będziesz się liczył tylko Ty ;)

Zakładam iż to literówka, których pełno wale dlatego pozwoliłem sobie odpowiedzieć:)

Będę wdzięczny za informację mów ile chcesz a jak będę mógł wydać taką sumę to zapłacę Ci za informację :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...