Skocz do zawartości
illa

Pytanie do Panów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Mała dygresja... dziś w pracowity piątek zwanym czasem prac zaległych i odkładanych w trakcie tzw przysiadki chwilowej czterogodzinnej :) owo pytanie zadałem na forum moich kolegów w kieracie robotniczym. Oczywiście gama odpowiedzi była tak szeroka jak barwne było zebrane gremium ale jedna odpowiedź bardzo mi się spodobała... Przytoczę z pamięci: "Dobra to taka, która "po" nie zapyta mnie czy było mi dobrze, tylko pozwoli w ciszy wypalić papierosa i popłakać sobie ze szczęścia.

No dla mnie bomba

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam coś od siebie. Z mojego doświadczenia odpowiedź na to pytanie jest prosta. Kobieta która jest dobra w seksie to taka która jest świadoma swojej atrakcyjności i potrzeb, a przy tym jest pewna siebie. Takie połączenie sprawia że facet wie...że ona jest dobra w łóżku, jeśli nawet nigdy z nią nie będzie w tym samym łóżku :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nigdy nie zastanawiałem się nad tym ale tak na szybko to chyba wystarczy żeby poza wypięciem tyłka było coś więcej, jakieś uwodzenie, kokietowanie budowania napięcia i atmosfery której uwieńczeniem będzie sex. Pytania po wszystkim  jak było i komplementy zawsze były dla mnie jakieś kłopotliwe  :blush:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytania po wszystkim  jak było i komplementy zawsze były dla mnie jakieś kłopotliwe  :blush:

Co Ty wiesz o zyciu :P:D
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo wygląda na to że niewiele... ;)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można się kochać godzinami ale jak wie czego chce i jest delikatna, namiętna to ja się rozplywam. Przede wszystkim to rozumienie sie bez slow i czerpanie przyjemności a nie tylko zaspokojenie sie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra w łóżku to taka która załatwi sprawę ze mną w parę minut☺

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra w łóżku to taka która załatwi sprawę ze mną w parę minut☺

ON:

Szczerze powiedziawszy polemizowałbym....każdy z nas jest inny, jeden (jedna) lubi w parę minut, kto inny (inna) parenaście, a jeszcze inni kilka..godzin....

Ja osobiście uważam, że definicja "kobiety dobrej w łóżku" jest ciężka do określenia, spróbuję jednak kilka słów dodać od siebie...to kobieta wiedząca czego chce, jak może to osiągnąć/dać i to realizować ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ON:

Szczerze powiedziawszy polemizowałbym....każdy z nas jest inny, jeden (jedna) lubi w parę minut, kto inny (inna) parenaście, a jeszcze inni kilka..godzin....

Ja osobiście uważam, że definicja "kobiety dobrej w łóżku" jest ciężka do określenia, spróbuję jednak kilka słów dodać od siebie...to kobieta wiedząca czego chce, jak może to osiągnąć/dać i to realizować ;-)

nie chodziło mi że lubię szybko konczyc tylko miałem na myśli że ma taką magię w sobie ze nie dasz rady się powstrzymac☺
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...