Skocz do zawartości
illa

Pytanie do Panów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Kobieta dobra w seksie nie potrzebuje potwierdzenia tego faktu przez mezczyzne poniewaz ona o tym wie.

Ona wie , ze jest mistrzynia. Ona jest pewna siebie i tego co robi .

Technika jej jest bezbledna i wykorzystuje wszelkie mozliwosci.

W robieniu loda osiaga maksymalna skale 10 stopnia bez zadnych problemow.

Potrafi zarowno dyktowac tempo stosunku jak i dac sie odleciec .

Ciagle zaskakujaca nowymi elementami i chetnie uczaca sie od innych. Lubi perwersje i psychiczne gierki.

Wymagajaca od innych i od siebie.

Witam 

Chciałbym wrzucić swój kamyczek do ogródka.

Przeczytałem dotychczasowe odpowiedzi, kolega zacytowany powyżej ma wiele racji i sądząc z powyższych to najlepszymi kochankami powinny być panie które to robią zawodowo. Problem w tym że mnie choć wizualni pewnie są bez zarzutu a i techniki połączonej z doświadczenie też im nie brakuje a na dodatek są pewne siebie to dla mnie taki seks nie będzie satysfakcjonujący bo ... wiem że to kupiłem a nie że ta kobieta chciała i to dać sama od siebie bo miała na to ochotę. Tak więc zaangażowanie to jeden z warunków.

Od jakiegoś czasu twierdzę że seks i wszystko co jest z nim związane (to potwierdzają niektóre powyższe wypowiedzi ) jest w głowie a nie miedzy nogami. Sex to uczucie , odczucia i doznania. 

Ja idąc z kobietą do łóżka staram się dać jej maximu doznań tak żeby po wszystkim widział w jej oczach "dziękuje kochanie dałeś mi to czego oczekiwałam". Dla mnie kobieta dobra to taka która z jednej strony potrafi wziąć a z drugiej dać drugiej osobie to czego potrzebuje i jeśli ona osiągnie satysfakcje to i mi będzie dobrze.

Każdy z nas jest inny i potrzebuje różnych bodźców kobieta dobra w łóżku musi umieć odgadnąć co potrzeba kochankowi a kochanek musi wiedzieć co potrzeba kochance. Do głowy drugiego człowieka nie da się zajrzeć więc trzeba pokazać , powiedzieć i pokierować partnera a z drugiej storn słuchać i patrzyć żeby wiedzieć co partnerka potrzebuje do osiągnięcia satysfakcji. Wtedy uznają że są dobrzy w łóżku.

To takie moje przemyślenia na ten temat.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Dla mnie seks rozpoczyna się w głowie i choćby nie wiem jak piękna była by moja kochanka, jak perfekcyjnie miałaby opanowane techniki pieszczot i znała wszelkie zagadnienia kamasutry, nie mógłbym o niej powiedzieć, że jest dobra w seksie jeśli nie potrafiła by zawładnąć moimi myślami i obudzić mojego porządania jeszcze zanim wskoczymy do łóżka.

Idealna kochanka, odczyta nastrój danej chwili i niczym kamelon dopasuje się do swojego partnera i sytuacji. Nie muszę jej mówić czy mam ochotę na czuły seks z potulnym kociakiem, czy wyuzdaną dziwkę - ona to wyczuje i perfekcyjnie odegra MOJĄ fantazję, ktróra bez reszty mnie pochłonie. Będzie wiedziała kiedy spojrzeć mi głęboko w oczy, musnąć włosami, kiedy pocałować i szepnąć do ucha coś co spowoduje, że jeszcze bardziej będę jej pragnął w danej chwili...

Czy dobry seks może być dobry w wydaniu wyłącznie fizycznego aktu? Może ale zawsze będzie to jedynie dobry seks. Dla mnie osobiście, z pewnością nie będzie on smakował tak bardzo jak z kimś, kto poznał mnie, moje fantazje, pragnienia i potrafił tą wiedzę wykorzystać czyniąc z niej użytek.

O takiej kobiecie nie mógłbym powiedzieć, że byłaby dobra w łóżku, ona by była DOSKONAŁA, a seksu z nią nie dało by się porównać do niczego innego...

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym tylko przypomniec postawione nam pytanie :

Panowie, co oznacza dla Was zdanie, że "kobieta jest dobra w seksie"?

Pytanie precyzyjne i nie wymagajace odpowiedzi na kwestie np.: " kochanek musi wiedzieć co potrzeba kochance".

Chodzi o sprawy techniczne "technikalia" jak dalej zostalo wyjasnione.

Rzecz jasna temat mozna dowolnie rozciagac ale czy bylo to w zamysle osoby stawiajacej pytanie ?

Mysle , ze nie.

W moim przekonaniu zamiarem bylo uzyskanie odpowiedzi na to jak oceniamy jakosc samego seksu .

Dla jednego seks da sie zamknac w przedziale czasowym a dla drugiego trwa wiecznie.

Dla jednego seks to uczucie i nic wiecej a dla innego prokreacja i nic wiecej.

Dla jednego to taka mieszanka wszystkiego a dla drugiego tylko czysty seks nawet bez wczesniejszej znajomosci.

Zawsze jednak jest to sprawa indywidualna i majaca podstawowe znaczenie w stosunkach z kobietami.

Pytanie zrozumialem jako chec uzyskania odpowiedzi na to jak bardzo techniczne umiejetnosci w seksie sa przez nas doceniane u kobiety?

To ze mozemy ( i powinnismy ? ) doceniac inne zalety kobiet nie bylo przedmiotem pytania.

Ale moze sie myle ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz.... musze to najpierw rozzpisać jak widzę ten cały sex....

Ja bym, to ujął tak....

1. Dla  mnie nie ma samego sexu.... Oczywiście jest, ale bardziej w formie wyładowania się jako tzw. szybki numerek, chęć natychmiastowego upustu swoim żadzom....

2. Dla mnie jest to ogół w pierwszej chwili reakcja na fizycznośc partnerki, potem dopiero (jak ktoś wczesniej powiedział....) sex w głowie, element wabienia, podrywu, rozmowa... Dalej narastająca fascynacja i w parze z nia pożądanie... by na końcy znaleźć spełnienie.... Po wyjściu z łóżka trzeba o czymś pogadać... Natwet po czymć naprawdę ostrym, lubuie z partnerka poleżęć odpocząć. skomplementować i najzwyczajniej pogłaskać, przytulić.... dać buziaka.

I dopiero teraz powiedział bym, że jest to bardzo subiektywne odczucie. Bo Kobieta, która jest dobra w sexie jest dla mnie ta idealna kobietą która wchodzi odpoczatku do końca w sfere moich zainteresowań, fascynacji, pragnień i wyobrażeń dotyczących jej osoby oraz wyobrażania sobie jaka jest. Nie bedzie to osoba która technike robienia laski opracowała do perfekcji, bo takowej nie ma.... jeden lubi ostrzej, inny delikatniej, jeden lubi głebiej, inny tylko z wierzchu.... i wiesz.... W zalezności od tego jak ona jest do mnie dopasowana do moich potrzeb, do moich pragnień, do moich wyobrażeń dotyczących jej osoby bedzie zajebista w łóżku, albo taka sobie....

Lubię kobiety ze swoim zdaniem (z charakterem), lubię kobiety inteligentne a nie tylko wyglądające. Lubię się troche pomęczyć, a nie jak same wskakuja mi do łóżka, lubie kobiety które pomijając techniczne zagadnienia starają się i robia to z zaangażowaniem a nie zblazowane profesjonalistki.... Lubie sie poczuć potrzebny jako ja, a nie tylko mój język, dłoń, czy kutas... Lubie kobiety, które nie wstydzą się swoich pragnień, doświadczeń, są chętne poszerzać horyzonty, lubie kobiety wyzwolone, pragnące czasem poczuć sie jak księzniczka a czasem oddać sie komukolwiek jak dziwka na rogu....

Kobieta która spełnia więcej moich fantazji, wyobrażeń i rzeczy które lubię jest w moim własnym mniemaniu lepsza od takiej, która ich nie spełnia.... A do tego jeśli jest między nami nić przyjaźni czy zaiskrzy zauroczenie... wtedy licznik bije razy dwa... a nawet trzy....

Niestety dla kogos innego ta sama może sie okazać całkiem przeciętna....

Sam się domyśl z lektury powyższego która będzie dla mnie zajebista, a która taka sobie.... :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-pasja, ogień.

-otwartość -"Nie umiejętności a chęć szczera..."

-tak jak by to robiła ze swoim ukochanym.

-trochę anioła trochę diabełka.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak , swiete slowa ! Tylko praktyka i nauka czynia mistrza i mistrzynie  :redevil:

Zgadzam sie nic nie przychodzi od tak sobie :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie nic nie przychodzi od tak sobie :)

Bardzo cenie sobie taka wypowiedz  :) . Nic nie zastapi rzetelnego rzemiosla. Nawet najlepsze uczucia i wyrozumienie partnera.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

............sądząc z powyższych to najlepszymi kochankami powinny być panie które to robią zawodowo.

w czym problem ?

.....bo ... wiem że to kupiłem a nie że ta kobieta chciała i to dać sama od siebie bo miała na to ochotę.

Czy aby napewno ? tak sama od siebie miala na to ochote ? a moze cos innego jeszcze sie liczylo ?

Wiesz sprawa jest prosta. Dla pierwszej wazna jest moneta a dla drugiej  ....tez. Bo przeciez dla drugiej dodatkowo wazne

potomstwo czyli zabezpieczenie jego bytu czyli Twoje muskuly, inteligencja, przedsiebiorczosc , czyli  .... moneta. 

Tak wiec nie warto miec iluzji. Swiatem rzadzi pieniadz a czlowiek probuje idealizowac zeby bylo znosniej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Chciałbym wrzucić swój kamyczek do ogródka.Przeczytałem dotychczasowe odpowiedzi, kolega zacytowany powyżej ma wiele racji i sądząc z powyższych to najlepszymi kochankami powinny być panie które to robią zawodowo. Problem w tym że mnie choć wizualni pewnie są bez zarzutu a i techniki połączonej z doświadczenie też im nie brakuje a na dodatek są pewne siebie to dla mnie taki seks nie będzie satysfakcjonujący bo ... wiem że to kupiłem a nie że ta kobieta chciała i to dać sama od siebie bo miała na to ochotę. Tak więc zaangażowanie to jeden z warunków.Od jakiegoś czasu twierdzę że seks i wszystko co jest z nim związane (to potwierdzają niektóre powyższe wypowiedzi ) jest w głowie a nie miedzy nogami. Sex to uczucie , odczucia i doznania. Ja idąc z kobietą do łóżka staram się dać jej maximu doznań tak żeby po wszystkim widział w jej oczach "dziękuje kochanie dałeś mi to czego oczekiwałam". Dla mnie kobieta dobra to taka która z jednej strony potrafi wziąć a z drugiej dać drugiej osobie to czego potrzebuje i jeśli ona osiągnie satysfakcje to i mi będzie dobrze.Każdy z nas jest inny i potrzebuje różnych bodźców kobieta dobra w łóżku musi umieć odgadnąć co potrzeba kochankowi a kochanek musi wiedzieć co potrzeba kochance. Do głowy drugiego człowieka nie da się zajrzeć więc trzeba pokazać , powiedzieć i pokierować partnera a z drugiej storn słuchać i patrzyć żeby wiedzieć co partnerka potrzebuje do osiągnięcia satysfakcji. Wtedy uznają że są dobrzy w łóżku.To takie moje przemyślenia na ten temat.

A o kim piszesz o kobiecie partnerce, z czy z ktora miałeś tylko raz sie przyjemność spotkać i dać sie ponieść emocja ?:)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie kobieta dobra w seksie to Madzia - ideał w moim odczuciu:

Krótko:

1. dużo empatii - wyczuwa co tygrysek lubi najbardziej

2. Intuicja - wyczuwa co tygrysek może lubieć a jeszcze tego nie wie :)

3. zdecydowanie w działaniu - bez ceregieli i zabaw typu "chciałabym ale sie boje"

4. uniwersalna - taka która lubi ekseprymentować

5. taka, która wie czego chce  - co brać i co dawać

6. kobieta, która jest świadoma swoich pragnień i dąży do nich podczas seksu

7. kobieta-kompromis

8. dobra to taka która się angażuje !

9. kobieta znająca ciało faceta i swoje ciało.

10 to kobieta, która potrafi być kokietką nie tylko przed ale i w trakcie ... jak i po !

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...