Skocz do zawartości
illa

Pytanie do Panów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Kobieta dobra w seksie to taka, która tak ciągnie loda, że można prześcieradło dupą zassać :lach:

A tak na poważnie to wg mnie taka kobieta, która potrafi dawać i brać przyjemność. Nie boi się eksperymentów, ma otwarty umysł na różnego rodzaju techniki. Nie ogranicza się jedynie do wypięcia dupy i zademonstrowania wymownej miny "rób swoje".

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans a kobieta . ktora lubi byc masowana , gdy "masazysta" to lubi?

No to chyba przypadek idealny wyjatkowej harmonii :redevil: cielesnej

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale poprawne politycznie :redevil:  .

Kobieta którą nazwiemy dobrą w łóżku, to taka która potrafi zrobić w seksie to czego od niej oczekujemy.

Nie oszukujmy się, my mężczyźni mamy własne wyobrażenia i jeśli kobieta wpasowuje się w nie w 100% to uznajemy ją z świetną w łóżku.

Na przykład taka sytuacja, moja kochana żonka zabawia się ze swoim kochankiem kiedy on jest bliski orgazmu ona szepcze że chce do buzi :blow1: . Nigdy tego nie robiła ani ze mną, ani z innym. Po wszystkim było namacalnie czuć jak szczęśliwy jest byk :hopla: .

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta dobra w seksie to taka, która tak ciągnie loda, że można prześcieradło dupą zassać

Słodkie ....  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks to przeciez "dawac i brac" bez wzajemnych oczekiwan i roszczen.

Sie nie zgodze ;)Ja uprawiam sex dla wlasnej przyjemnosci - ale najpierw biore, potem daje.Z tym, ze to ile daje- zalezy od partnera- kim jest , co nas laczy, a takze jak bardzo on sie stara .Sorry jesli rozczarowalam :P
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sie nie zgodze ;)Ja uprawiam sex dla wlasnej przyjemnosci - ale najpierw biore, potem daje.Z tym, ze to ile daje- zalezy od partnera- kim jest , co nas laczy, a takze jak bardzo on sie stara .Sorry jesli rozczarowalam :P

Nie Alice , wcale nie rozczarowalas.

Raczej potwierdzilas mnie w przekonaniu , ze seks to handel wymienny , ze nie zawsze sie bierze ale czasami tez cos daje.

Najwazniejsze , ze ten "sport" moze sprawiac radosc.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie dobra jest wtedy gdy jest naturalna i nie próbuje udawać kogoś kim nie jest...

W jaki sposób rozpoznajesz że kobieta jest naturalna i nie próbuje udawać kogoś kim nie jest i dlaczego wtedy dopiero jest "dobra w seksie"? Słyszałeś zapewne o czymś takim, jak odgrywanie ról w łóżku. Fantazjowanie Par Cuckold na temat spełnienia z Kochankiem, będące pierwszym bodźcem do tegoż spełnienia opierają się głównie na odgrywaniu ról.

Pozdrawiam,

Sem

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałeś zapewne o czymś takim, jak odgrywanie ról w łóżku. Fantazjowanie Par Cuckold na temat spełnienia z Kochankiem, będące pierwszym bodźcem do tegoż spełnienia opierają się głównie na odgrywaniu ról.

Masz rację... trochę się rozpędziłem z odpowiedzią nie przeanalizowawszy pytania... :-)

A odgrywanie ról jest świetne... ale musi być zrobione z pełnym zaangażowaniem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkanie intymne jest pewną grą, a kochankowie aktorami. Gdy dwie strony są mocno zaangażowane to pewnie sobie wzajemnie powiedzą, byłaś (byłeś) niesamowita, to mi się podobało tamto mniej. Gdy mężczyzna będzie chciał powtórzyć spotkanie to dla kobiety niezawodny znak, że mu się podobało, a więc jest "dobra w łóżku". Nie oznacza to jednak, że ta kobieta jest jakąś wirtuozką. Zawsze dobrze szukać czegoś choćby drobnego do poprawy lub zmiany, aby się wzajemnie zaskakiwać. Z mojego punktu widzenia kobiety aktywne, z wyobraźnią i pomysłami, potrafiące dokonywać wyboru to takie o których z dużą dozą prawdopodobieństwa można powiedzieć, że są "dobre w łóżku" gdyż wiedzą czego chcą. Ciekawa sprawa to, że jeżeli dobrze mi się z kimś tańczy to prawie na pewno będzie mi z nią dobrze w łóżku. :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To strasznie złożone, zgadzam się z autorem, jednego ze wcześniejszych postów, że dokonując oceny jesteśmy subiektywni i de facto notowania rosną wraz z poziomem spełnienia naszych własnych oczekiwań. Te jak wiadomo nie są uniwersalne, zatem skłonny jestem przyjąć założenie, że każda Pani jest świetna w łóżku kompletując się w nim z odpowiednim mężczyzną:D

Ps. Jednak słyszałem że martwa szwedka i tak jest lepsza od żywej angielki... więc może są jakieś absolutne wyznaczniki;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...