Skocz do zawartości
illa

Pytanie do Panów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak więc czy lodzik wg Waszego uznania to sine qua non uznania kochanki jako "dobrej w seksie"? Czy może anal? Gibkość fizyczna w częstej zmianie pozycji?

No co?

Nie da się określić, że kobieta jest dobra w seksie, bo np. lubi anal, co może się sprowadzić do wystawienia pupki, a facet niech robi swoje :P

Wspomniałem, że nie lubię pozycji "leżę jak kłoda i czekam co się wydarzy", cenię asertywność, więc z tego co wymieniłaś to może być gibkość, zmiana pozycji, chwilę ja pracuje, za chwilę zmiana i niech kochanka troszkę więcej się porusza.

No i z racji, że lubię seks oralny to porządnie wykonanym lodzikiem nie pogardzę, a tą umiejętność mogę uznać za pożądaną :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale do tego trzeba mieć doświadczenie :redevil:

Tak , swiete slowa ! Tylko praktyka i nauka czynia mistrza i mistrzynie  :redevil: 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak , swiete slowa ! Tylko praktyka i nauka czynia mistrza i mistrzynie  :redevil:

Oprócz treści merytorycznej, zauważalna jest również forma Twojej wypowiedzi, adekwatna do mojego pytania, bo przecież nie pytałam, co kto lubi, a co dla mężczyzny oznacza zdanie ujęte w pierwszym poście.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz treści merytorycznej, zauważalna jest również forma Twojej wypowiedzi, adekwatna do mojego pytania, bo przecież nie pytałam, co kto lubi, a co dla mężczyzny oznacza zdanie ujęte w pierwszym poście.

Ależ Ilciu, w tym kontekście to jest to samo :) Jest dobra w łóżku, kiedy ona robi to, co on lubi :lach: Frejka

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks to przeciez "dawac i brac" bez wzajemnych oczekiwan i roszczen. Najwieksza przyjemnosc z tego ile potrafimy z siebie dac - nie koniecznie w formie ilosci ale jakosci.

Kobieta dobra w seksie nalezy do rzadkosci.A takich mezczyzn chyba jeszcze mniej. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, dla mnie trochę nieprecyzyjnie, bo to, że facet lubi np. oral - nie oznacza jeszcze, że akurat w takim wykonaniu.

Podzielam zdanie Freyki, bo przecież jak kochanka nie robi tego, co facet lubi i jak lubi - to raczej nie uzna jej za dobrą w seksie. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta dobra w seksie nie potrzebuje potwierdzenia tego faktu przez mezczyzne poniewaz ona o tym wie.

Ona wie , ze jest mistrzynia. Ona jest pewna siebie i tego co robi .

Technika jej jest bezbledna i wykorzystuje wszelkie mozliwosci.

W robieniu loda osiaga maksymalna skale 10 stopnia bez zadnych problemow.

Potrafi zarowno dyktowac tempo stosunku jak i dac sie odleciec .

Ciagle zaskakujaca nowymi elementami i chetnie uczaca sie od innych. Lubi perwersje i psychiczne gierki.

Wymagajaca od innych i od siebie.

Nic dodać, nic ująć.

No może tylko tyle dodać:

Pewna siebie, swojego ciała, swojej seksualności, potrzeb (seksualnych). To moja odpowiedź na pytanie. Cóż można chcieć więcej? Taka kobieta w łóżku to skarb. A i poza łóżkiem pewnie też :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka kobieta w łóżku to skarb. A i poza łóżkiem pewnie też :P

Szkoda , ze tych skarbow tak malo :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tym bardziej trzeba je pielęgnować i szanować :kwi:

Dlatego wlasnie Panie z naszego Forum ciesza sie takim szacunkiem i uznaniem . :bukiecik:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...