Skocz do zawartości
illa

Pytanie do Panów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy ma własną inicjatywę. Jest odważna wyuzdana. Jest swiadoma swojej urody i czerpie z tego przyjemność. Po prostu uwielbia sie bzykac czerpie z tego przyjemność

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to kobieta wiedząca czego chce, jak może to osiągnąć/dać i to realizować

Co do pierwszej części..... Noooo.... to zdecydowanie trudna sprawa... Znaleźć taką to ojojoj... ;)))

I zawsze mi się przypomina mem, który chodził kiedyś po sieci: "kiedyś byłam taka niezdecydowana, a teraz to już sama nie wiem.." :)

A co do drugiej części - tu się zgodzę. Przy czym dodałbym już jeszcze doświadczenie i chęć uczenia się.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem...
Oznacza to kobiete swiadoma swoich potrzeb i taka, ktora jest na tyle pewna siebie zeby po nie siegnac i czasami nawet naprowadzic partnera na kurs i sciezke ;)
Taka Kobieta czerpie naturalna radosc z seksu i obecnosci partnera, czym sprawia mu najwiekszy komplement jaki tylko moze. Ja uwielbiam kobiece orgazmy, a te naprawde radosne i wdzieczne dostarczaja mi niesamowitej satysfakcji, ktora trwa duzo dluzej niz satysfakcja plynaca z mojej przyjemnosci. Moim zdaniem, calej reszty, np. techniki, czy fantazji mozna sie zwyczajnie nauczyc, czy tez rozwinac.
Podobalo mi sie stwierdzenie prof. Starowicza, ktory w jednym z wywiadow powiedzial, ze dobrym kochankiem to trzeba sie troche urodzic. Pewnych rzeczy nie da sie nauczyc.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam kobiece orgazmy, a te naprawde radosne i wdzieczne dostarczaja mi niesamowitej satysfakcji,

A te smutne i niewdzięczne orgazmy? ;)

Moim zdaniem, calej reszty, np. techniki, czy fantazji mozna sie zwyczajnie nauczyc, czy tez rozwinac.

Orgazm  i bez techniki, i bez fantazji?

To wynikający z czego?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Zouza Oj tam, czepiasz się. ;P 

Mogą być i smutne i niewdzięczne - każdy ma swoja urodę i każdy lubię. Być może chodzilo mi bardziej o to w jaki sposób wtula się we mnie już po. Spelniona, radosna i wdzieczna (i niekoniecznie w sensie wdziecznosci za orgazm, tylko dlatego ze tu jestem dla niej)

Orgazm i bez techniki, i bez fantazji? To wynikający z czego?

Nie było to stwierdzenie "bez techniki" ani "bez fantazji", a jedynie;

Moim zdaniem, calej reszty, np. techniki, czy fantazji mozna sie zwyczajnie nauczyc, czy tez rozwinac.

Generalnie, chciałem przekazac, ze dla mnie na pierwszym miejscu jest to "cos", co jak wynika z powyższego, trudno mi wytlumaczyc  :facepalm: , natomiast technika i fantazja (ta może nie calkiem ;)), jest elementem który można rozwinąć, czy zwyczajnie się jego poduczyć. Ubierajac to w kontekst slow o Starowiczu chciałem wskazać na pewna być może kontrowersyjna opinie, ze nie można się nauczyć być dobrym, czy może inaczej, swietnym kochankiem/kochankaą Trzeba się z tym "czyms" po prostu urodzić. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zouza Oj tam, czepiasz się. ;P

Nie czepiam. :)

Dociekam jedynie :D

dla mnie na pierwszym miejscu jest to "cos"

Ale od "coś" nie miewa się orgazmów. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czepiam. :)

Dociekam jedynie :D

Ale od "coś" nie miewa się orgazmów. ;)

Ale to "coś" stanowi o tym, że kobieta jest "dobra w łóżku". ;)

Trochę podobnie, jak gdyby zapytać jakie kobiety kochamy? Kto jest dla nas tym ideałem? Rdzeniem jest to "coś", a całą resztę wad akceptujemy z dobrodziejstwem inwentarza. Cała reszta jest drugorzędna. 

Podkreślę jedynie, że to moje subiektywne zdanie, bo znam ludzi, którzy zakochują się ze zgoła zupełnie innych powodów. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to "coś" stanowi o tym, że kobieta jest "dobra w łóżku". ;)

Nie zgodzę się.

Żeby nie wiem jak wielkie było to COŚ, to jeśli technicznie robi wszystko to, czego/jak nie lubisz - nie uznasz jej za dobrą w łóżku.

Co najwyżej będziesz czekał aż się "dogracie", co może nigdy nie nastąpić. ;)

Trochę podobnie, jak gdyby zapytać jakie kobiety kochamy?

A to już zupełnie inna sprawa.

Forum pełne jest historii pt. "bardzo kocham żonę, ale w łóżku jest tak słabo". ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta jest dobra w łóżku kiedy jest silna nić pożądania.

Jest jeszcze lepsza, gdy jestem w niej zakochany.

A zakochuję się tylko w tych, które są dobre w łóżku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jest jeszcze lepsza, gdy jestem w niej zakochany. A zakochuję się tylko w tych, które są dobre w łóżku.

ale że co? w kochankach też się zakochujesz?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...