Skocz do zawartości
illa

Pytanie do Panów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, co oznacza dla Was zdanie, że "kobieta jest dobra w seksie"?

I czy jeśli tak wg Was jest, czy Jej to mówicie?

Zapraszam do dyskusji.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie dobra jest wtedy gdy jest naturalna i nie próbuje udawać kogoś kim nie jest...

A przede wszystkim robi to dla własnej przyjemności....

A wtedy warto jest powiedzieć że jest świetna :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie dobra jest wtedy gdy jest naturalna i nie próbuje udawać kogoś kim nie jest...A przede wszystkim robi to dla własnej przyjemności....

To jest dla mnie oczywiste i wypływa z osobowości, po co miałabym udawać kogoś kim nie jestem ;)

Chodziło mi raczej o technikalia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I właściwie nie powinnam zawężać pytania wyłącznie do Panów, mamy wszak na Forum biseksualne Panie :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest dla mnie oczywiste i wypływa z osobowości, po co miałabym udawać kogoś kim nie jestem ;)

Chodziło mi raczej o technikalia.

powiem wprost - leżenie jak kłoda bardzo mnie irytuje, bo świadczy o zupełnym braku techniki albo znudzeniu materiałem :P

Dla mnie liczy się przede wszystkim asertywność i chociaż trochę zdecydowania. Już wtedy mogę uznać, że jest całkiem ok ;)

Uwielbiam kiedy kochanka potrafi zachowywać się ulegle, by po chwili pokazać pazurki, dosiąść mnie i pogalopować jak szalona :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam się zastanawiać czy:

1. Nieprecyzyjnie sformułowałam pytanie.

lub

2. Mam do czynienia  z dyplomacją, potocznie nazywaną ,miganiem się od odpowiedzi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę powiedzieć że bardzo lubię kiedy też ma własną inicjatywę i potrafi mnie czymś zaskoczyć :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze, skoro niektórzy z Kolegów powymieniali już co lubią, to może teraz odpowiedzą na moje pytanie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta dobra w seksie nie potrzebuje potwierdzenia tego faktu przez mezczyzne poniewaz ona o tym wie.

Ona wie , ze jest mistrzynia. Ona jest pewna siebie i tego co robi .

Technika jej jest bezbledna i wykorzystuje wszelkie mozliwosci.

W robieniu loda osiaga maksymalna skale 10 stopnia bez zadnych problemow.

Potrafi zarowno dyktowac tempo stosunku jak i dac sie odleciec .

Ciagle zaskakujaca nowymi elementami i chetnie uczaca sie od innych. Lubi perwersje i psychiczne gierki.

Wymagajaca od innych i od siebie.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, wyczerpałeś temat :P

No, ale do tego trzeba mieć doświadczenie :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...