Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam sam się gole i zawsze jest idealnie:) kwestia wprawy i praktyki;)

A ja lubię, jak ktoś mnie goli :)

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubię, jak ktoś mnie goli :)

Lula.

Powiem szczerze że to jedna z moich fantazji. Z jednej strony (poddawanej goleniu) oddanie się w czyjeś ręce i ufność , że  golący wywiąże się z zadania  a z drugiej kontakt najintymniejszy z możliwych..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam się golę dosyć regularnie. Pachy, klatka, brzuch, miejsca intymne, Te ostatnie nie na zero a przycinam krótko maszynką. Lepiej się z tym czuję, względy praktyczne oraz estetyczne.

U kobiet jeżeli chodzi o miejsca intymne preferuję gładko, pasek, trójkącik lub jakaś inna przystrzyzona fryzurka. Full-bush to dla mnie egzotyka.

Jeżeli chodzi o skojarzenia gładkiej cipki z dziewczynkami to cóż... Mi się tak nie kojarzy a za czyjeś skojarzenia odpowiadać nie mogę :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sam się gole i zawsze jest idealnie:) kwestia wprawy i praktyki;)

Hahahahaha samemu to chyba tylko opalarką... tylko ten smród palonych włosów.... :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic z tych rzeczy:p maszynka, piana i jedziemy. Hemoroidów nie mam, wiec nie ma strachu, ze się na czymś „potknę”:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo ludzie. Sa granice...

owłosione nogi u kobiety, to już lekka przesada.

Wiem, ze teraz jest taka moda, ale nie wszystko co jest modne jest fajne (Jacyków).

@iko gdzieś pisała o tym, że ma zajebisty stalinowski wąs! Nie jest modny a jednak! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja stosuje krem do depilacji. nakladam, czekam 10 minut i scieram srajtaśmą. w zyciu tak gladkich jajek nie mialem i nie musze sie martwic o to czy sie zatne;)

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co by się nie pogubić - mała ściąga  :dobre:

M. , czyli On

post-19872-0-04522600-1529102063_thumb.jpg

post-19872-0-96626300-1529102072_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że ostatnie 4 z damskich przysłonił pasek cuckoldplace. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że ostatnie 4 z damskich przysłonił pasek cuckoldplace. ;)

Zmienione. Niestety zdjęcia w poprzednim poście nie mogłem podmienić.

M.

post-19872-0-92400700-1529102754_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...