Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Nooo ludzie. Sa granice...

owłosione nogi u kobiety, to już lekka przesada.

Wiem, ze teraz jest taka moda, ale nie wszystko co jest modne jest fajne (Jacyków).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć całkowity brak owłosienia zalatuje mi pedofilią.

Sorry, ale porównywanie nagiej cipki (nawet całkowicie pozbawionej włosów) kobiety do dziewczynki???

To jak porównywanie pisklaka do orła. ;) Niby gatunek ten sam, ale różnica OGROMNA!!!

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

owłosione nogi u kobiety, to już lekka przesada.

Proponuję Ci zatem mój depilator, w ramach eksperymentu gotowa jestem go poświęcić.

Wydepiluję Ci całe nogi i pogadamy, czy to przesada, czy nie. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję Ci zatem mój depilator, w ramach eksperymentu gotowa jestem go poświęcić.

Wydepiluję Ci całe nogi i pogadamy, czy to przesada, czy nie. ;)

Podejmuje wyzwanie. Kiedyś moja była próbowała mi wydepilować zarost na twarzy woskiem...

Prawie wyrwała mi szczękę z zawiasów.

A miałem na myśli długie włosy jak u faceta, a nie jakieś tam włoski.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mojej znajomej mąż też podjął wyzwanie, bohatersko podał przedramię. Wydepilowała mu jakiś cm. bieżący, ale wrzask był, jakby mu łeb urzynali. :lach:

Potem stwierdził, że jak to tak boli, to może niech ona lepiej już nie depiluje :D

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o moje owłosienie to staram się je po prostu strzyc. Twarz, pachy i okolice ptaka mam tej samej długości - maszynka do strzyżenia bez nakładki. Dzięki temu minimalnym nakładem sił uzyskuję odrobinę większa estetykę niż naturalny zarost, a jednocześnie unikam etapu papieru ściernego i wrastania włosków w skórę.

U płci przeciwnej (no dobrze - u kobiet, bo chuj wie ile teraz jest tych płci) przeferuję raczej gładkie ciało, ale nie dyskwalifikuję paseczków, czy jakichś niewielkich fryzurek. Ogolone wargi i odbyt, a na wzgórku fryzurka - jak najbardziej. Natomiast kompletnie odrzuca mnie full natura busz mode on... Nie chcę wam tutaj przytaczać zdjęcia, które trafiłem gdzieś na zbiorniku, ale to wyglądało jak rana szarpana na niedźwiedziu...

A jeszcze jedno mi się skojarzyło... i strasznie mnie fascynuje... Pani mocno wypięta w stronę aparatu, ale widać, że wzgórek bez jednego włoska, wargi łyse, wszystko łyse, tylko dookoła dziury w dupie 17 czarnych włosków... Co to kurwa jest? Zasieki? 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rana szarpana na niedźwiedziu i zasieki:D zrobiłeś mi dzien:d

Do tej pory znałem tylko określenie pęknięty jeż, ale od dzis rana szarpana na niedźwiedziu zostaje wpisana do słownika:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rana szarpana na niedźwiedziu i zasieki:D zrobiłeś mi dzien:d

Do tej pory znałem tylko określenie pęknięty jeż, ale od dzis rana szarpana na niedźwiedziu zostaje wpisana do słownika:D

Nie, nie. Pęknięty jeż =/= rana szarpana na niedźwiedziu. Pęknięty jeż może być nawet na swój sposób uroczy :)

Tak może wyglądać pęknięty jeż:

post-4210-0-89719200-1528884449_thumb.png

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pushek, a jeśli chodzi o zasieki przy tylnym wejściu, to zawsze uważałam, iż tamte okolice ciężko wygolić perfekcyjnie samemu. Dlatego zlecam to komuś ;) i ewentualne reklamacje proszę składać do niego.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sam się gole i zawsze jest idealnie:) kwestia wprawy i praktyki;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...