Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Iko, chyba muszę pokazać Ci cipkę - przestanie :lach:

Mi tez możesz:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jeszcze będąc w liceum ogoliłem się dla spróbowania pod jedną pachą - tak mnie potem piekło, że więcej tego nie zrobiłem.

a pamiętasz czym to zrobiłeś? bo to pieczenie brzmi niewiarygodnie, serioooo

I nigdy nie spotkałem się z niezadowoleniem czy zdziwieniem na widok mojego owłosienia ani u partnerek, ani na saunie. Takie zachowanie to dla mnie przejaw buractwa.

zależy od samego owłosienia, jeśli jest delikatne to może nie przeszkadzać, jednak jeśli bujne i dłuugie to dla mnie osobiście jest to coś paskudnego, siedlisko potu... i już dalej się nie rozpisuję (a w oczach mam scenę, gdy będąc w ciąży, latem gorącym, upalnym,  jechałam autobusem linii 141, siedząc sobie, wydawało mi się że bezpiecznie... do czasu aż przede mną stanął pan wzrostu ok. 157 cm, w koszulce na ramiączka i  z bujnym kruczoczarnym owłosieniem do połowy ramienia... wysiadłam na najbliższym przystanku... do dzisiaj mam traumę :facepalm: )

U partnerek też wolę naturalne owłosienie i niejedną udało mi się przekonać do powrotu do naturalności (nie bez ulgi zresztą, że odpada uciążliwy "obowiązek").

pełnej naturalności? nogi też zostawiają owłosione? nie szydzę, z ciekawości pytam

znowu, jako element tymczasowy pełne w okolicy intymnej też można mieć... choć tego sobie u siebie nie przypominam, kiedy to było :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, u mnie na przykład pełniejsze owłosienie intymne powraca podczas jakichś dłuższych wypadów pod namiot w górską dzicz. Pozostałą depilację staram się wówczas z grubsza ogarniać :lach: . Dla własnego komfortu. Psychicznego.

Ale powrotu do pełnej naturalności owłosienia sobie w dzisiejszych czasach nie wyobrażam. Za dużo się w naszych głowach pozmieniało i nie poswiecilabym się dla fetyszysty owlosionych pach czy nóg.

Ale bezwłose ręce i łuki brwiowe też mnie w jakiś sposób odrzucają.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam swoją :lach:

mimo, że mi się kojarzy to nie znaczy, że tak sobie od czasu do czasu nie "poszaleję" :lach:

Goląc cipke ne zero metryki nie oszukasz :D hahahaha

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Goląc cipke ne zero metryki nie oszukasz :D hahahaha

akurat co jak co :D moja jest przepiękna :D i nie pomarszczona jak Twój :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

akurat co jak co :D moja jest przepiękna :D i nie pomarszczona jak Twój :lach:

Że metryka pomarszczona? Dzizus nawet nie wiem gdzie ona jest :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Że metryka pomarszczona? Dzizus nawet nie wiem gdzie ona jest

taaa.. metryka... bo my tu na metrykach się skupiamy :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a pamiętasz czym to zrobiłeś? bo to pieczenie brzmi niewiarygodnie, serioooo

Wydaje mi się, że nożyczkami.

zależy od samego owłosienia, jeśli jest delikatne to może nie przeszkadzać, jednak jeśli bujne i dłuugie to dla mnie osobiście jest to coś paskudnego, siedlisko potu... i już dalej się nie rozpisuję (a w oczach mam scenę, gdy będąc w ciąży, latem gorącym, upalnym,  jechałam autobusem linii 141, siedząc sobie, wydawało mi się że bezpiecznie... do czasu aż przede mną stanął pan wzrostu ok. 157 cm, w koszulce na ramiączka i  z bujnym kruczoczarnym owłosieniem do połowy ramienia... wysiadłam na najbliższym przystanku... do dzisiaj mam traumę :facepalm: )

Nie wyobrażam sobie jazdy komunikacją miejską w podkoszulku :->i bez użycia antyperspirantu.

pełnej naturalności? nogi też zostawiają owłosione? nie szydzę, z ciekawości pytam

Nie podejrzewam Cię o szyderę :rolleyes: Nie przeszkadzają mi.

znowu, jako element tymczasowy pełne w okolicy intymnej też można mieć... choć tego sobie u siebie nie przypominam, kiedy to było :D

Warto sobie odświeżyć :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Nie przeszkadzają mi.

nie przeszkadzają... tylko? czyli nie są doznaniem estetycznym, poszukiwanym przez Ciebie?

pytam o owłosione kobiece nogi :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...