Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
2 minuty temu, Kba pisze:

czyli bingo :-D chociaż żartem  

Żarty żartami, w dobrej dawce są nawet pożądane lecz nie odlatuj od meritum, bo za zaśmiecanie wątków są kary.

Zrozumiałeś lewku? :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Lewku? Wrrrrrrrr a dowcipy ubarwiają chociaż fakt odeszliśmy od głównego wątku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Kba pisze:

no właśnie pisałem o takim "nienaturalnym w drugą stronę".... naturalny raczej nie tworzy buszu pod maczetę

A to są kwestie bardzo indywidualne. Jedni mają owłosienie "pod maczetę", inni owłosienie skąpe na tyle, że widać je dopiero, gdy przyjrzeć się z bliska. I obie wersje są naturalne.

Nie bardzo rozumiem to "nienaturalnym w drugą stronę". Sądzisz, że ktoś nawozi wzgórek łonowy i okolice, żeby porastał gęstym i długim owłosieniem?

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Kba pisze:

A jednak częste golenie daje zarost twardszy i gęstszy, nie jest to mit. Oczywiście należy założyć, że nie u wszystkich reakcja jest taka sama, a dużo zależy od predyspozycji indywidualnych.

Nie częste golenie, a wiek, zmiany hormonalne zachodzące w organizmie.

Poza tym ten zarost wydaje się gęstszy, a szczególnie twardszy, gdy włosy odrastają. Gdy już urosną do pewnej długości to okazuje się, że wcale nie są takie twarde. Gdy są krótkie - są jak igły.

Stwierdziłem fakt, że eunuchowie nie mają problemu z zarostem

Nie, stwierdziłeś, że brak zarostu przystoi eunuchom, a to spora różnica.

Wiele rzeczy chciałbym przeczytać, ale bez inwektyw... syfiarz, brudas? Nawet nie pomyślałem, że ktoś tak może tak to odebrać i tak zareagować.

A ja Ci tym pokazałam, że jw. było równie nieprzyjemne, jak twój komentarz o eunuchach.

Poza tym co bycie brudasem ma wspólnego z brakiem depilacji. Brudas to brudas, a owłosiony to owłosiony. Naprawdę nigdy nie widziałaś czystego niewydepilowanego człowieka ?

A czytałeś w ogóle ten wątek i to, co pisałam wcześniej?

Bo pytanie jest od czapy. ;)

To są już Twoje preferencje a nie fakty Podkreślam że wolno Ci takie mieć, chociaż szkoda, bo trochę wypaczają ocenę drugiego człowieka.

A ja bym Cię prosiła, żebyś nie przypisywał mi słów, których nie napisałam. OK.? ;)

Bo NIGDZIE nie napisałam, że dla mnie osoba owłosiona, to brudas.

Tak jak brak zarostu jest właściwy dla eunucha, tak zarost właściwy jest gatunkowi ludzkiemu

A, czyli mężczyzna po kastracji nie jest już człowiekiem. ;)

Zatem ty lubisz, tak ja lubię tak, ale rozróżniaj fakty od upodobań proszę

Zatem ja lubię depilację, Ty nie, ale czytaj ze zrozumieniem, co do Ciebie piszę. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

damską maszynką da się ogolić zarost mężczyzny?

A gdzieś napisałam, że używam damskich maszynek? :D

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co piszesz to wnioskuję że nigdy nie miałaś lwa, a trafiały Ci się jedynie kociaki, co to "bylejak i byle gdzie" dopaść, wskoczyć, potrykać i uciec. Ewentualnie trafiłaś na takiego wyliniałego boroka  jak na obrazku

Polecam poczytać trochę nt. lwów, tych prawdziwych, a nie samozwańczych osobników męskich. Wtedy zrozumiesz mój żart. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chwała Bogu... odrobina normalności na tym popieprzonym świecie jest gwarancją zachowania gatunku

A to nie wiedziałam, że owłosienie jest gwarancją zachowania gatunku. Do tej pory myślałam, że to plemniki i komórka jajowa. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem Lwa i było niesamowicie. Polecam Lwice Dziewczyna Hotka Mocny Charakter

EA8422E4-096A-4CA1-A20C-DEF7333138E7.jpeg

• Lubię 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Grzechwro pisze:

Miałem Lwa i było niesamowicie. Polecam Lwice Dziewczyna Hotka Mocny Charakter

A goliła się? :lach:

Lula.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...