Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
Teraz, Kba pisze:

czyli co: nosek, uszki i pachy i przygarniesz kociaka? :-P

nie :D ja juz pisałam o dialogu a Ty tego nie zrozumiałeś i to był moment, ułamek sekundy w którym poległeś :lach:

zatem nie musisz dla mnie podkradać swojej kobiecie maszynki :D bądź swobodnie zarośnięty

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, iko pisze:

nie :D ja juz pisałam o dialogu a Ty tego nie zrozumiałeś i to był moment, ułamek sekundy w którym poległeś :lach:

zatem nie musisz dla mnie podkradać swojej kobiecie maszynki :D bądź swobodnie zarośnięty

Rzeczywiście osłabiony chorobą nie od razu zajarzyłem o co z tym aktem i dialogiem chodzi.  Ale lepiej żałować za błędy niż za stracone okazje

W żadnym wypadku nie zamierzam podkradać kobiecie maszynki (to ona podkrada mnie), poza tym damską bym się nie ogolił (mówię o twarzy). Sugerowana depilacja też raczej nie wchodzi w grę - lew z ogolonymi jajcyma? Widzisz to?

Myślisz że poległem? Nie sądzę. Nie jestem tu dla łowów, raczej szukam nowych terytoriów dla siebie i mojej lwicy.

Poza tym lwy nie wiedzą co znaczy słowo "polec". Lwy nawet nie odchodzą, lwy giną.

Ale i tak Twój dowcip i sposób prowadzenia rozmowy mi odpowiada - więc jeśli uczynisz mi ten zaszczyt...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Kba pisze:

więc jeśli uczynisz mi ten zaszczyt...

@iko - nadstaw pachy do golenia! :lach:

Lula.

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
9 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Lula... co to za podśmiechujki... ja o konwersacji mówię i jeszcze rozumiem, że Iko jak mówi NIE, to znaczy NIE, jeszcze mi moje łapy miłe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
49 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Lula, Ty mnie jeszcze nie widziałaś a moja kosmetyczka do mnie ostatnio powiedziała tak "a wąsa też golimy?" :facepalm:

ja na to "kurwa!! jakiego wąsa??" duże mam oczy z natury lecz wtedy to musiały być wielkości spodka latającego

tym nie mniej, teraz za każdym razem gdy spojrzę w lustro widzę tego WĄSA

zatem zminimalizowałam ilość zerknięć do niezbędnego minimum :lach:

52 minuty temu, Kba pisze:

więc jeśli uczynisz mi ten zaszczyt...

to walcz 

a ja Ci pokażę definicję słowa

52 minuty temu, Kba pisze:

polec

:P

to będzie również swoisty rodzaj poznawania nowego terytorium :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
11 minut temu, iko pisze:

Lula, Ty mnie jeszcze nie widziałaś a moja kosmetyczka do mnie ostatnio powiedziała tak "a wąsa też golimy?" :facepalm:

ja na to "kurwa!! jakiego wąsa??" duże mam oczy z natury lecz wtedy to musiałby być wielkości spodka latającego

tym nie mniej, teraz za każdym razem gdy spojrzę w lustro widzę tego WĄSA

zatem zminimalizowałam ilość zerknięć do niezbędnego minimum :lach:

to walcz 

a ja Ci pokażę definicję słowa

:P

to będzie również swoisty rodzaj poznawania nowego terytorium :D

ktoś chce lwa uczyć walki  ? Niebezpieczne to to dla nauczyciela :-D ale może jeszcze mało widziałem.

WALCZ? a temperament lwa znasz?  na forum o znakach zodiaku scharakteryzowałem;

"LEW. Lew to lew, nie lwica. Podział ról to podstawa. Jak każdy kot... trzeba się zająć, podrapać (ale tak jak chce, bo inaczej się wygrzbieci). Jak chce to się połasi, jak chce to capnie albo i podrapie. W okolicy której przebywa musi mieć wszystko obczajone i wszystko pod kontrolą. Dba o czystość i ... lubi lizać futerko. Leniwy, trza dać pod pysk, daremnie się nie ruszy, musi być łatwo i nie męcząco. Jeśli już zdecyduje się na łowy to musi wygrać, jak ryknie to wszelkie inne stworzenie przysiada na dupie i słucha, a jak pacnie to zabije."

Rzeczywiście polec można na różne sposoby:

W dzikiej dżungli, trzej europejczycy wpadli w ręce ludożerców. Wódz Zjemtejaja w dowód swojej szczególnej łaski ukazał im swoje okazałe i obfitych kształtów żony i zapytał pierwszego” „śmierć albo bumbum” (tj. seks z żonami”. Oczywiście młody byczek bez zająknięcia natychmiast zdecydował „Oczywiście bumbum”. Po godzinie wynieśli go z chaty żon nieżywego. Takie samo pytanie zadano drugiemu podróżnikowi. Ten pomyślał tak „tamten młody, niedoświadczony wyprztykał się na początku i padł, ja trochę starszy, techniką chyba dam radę” i odpowiedział wodzowi „Bumbum”. Po 6 godzinach wynieśli go nieżywego z chaty żon. Trzeci najstarszy zrezygnowany mówi: „dwaj młodsi nie dali rady, to co się będę męczył” i odrzekł wodzi „Śmierć”. Na co wódz Zjemtejaja orzekł: „Śmierć przez bumbum”. Więc jeśli tak mam polec, no cóż… piękna śmierć.

Poza tym mówisz masz wąsa? mniam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
14 minut temu, Kba pisze:

na forum o znakach zodiaku scharakteryzowałem;

tiaaa a ja jestem Strzelec że Skorpionem w ascendencie (wierzgam i kąsam ostro)

14 minut temu, Kba pisze:

Poza tym mówisz masz wąsa? mniam

to nie ja mówię, to kosmetyczka :lach:

i tu z nią mam spore różnice w ocenie lecz ona jest fiśnięta i depiluje całą twarz :)

jak również nie mam w zwyczaju dopasowywać swojej depilacji pod potrzeby drugiej strony... robię to wyłącznie dla siebie tak jak i od drugiej strony nie wymagam stylizacji dla mnie...

choć ostatnio poprosiłam by się kilka dni nie golił, bo pilnika chcę doznać.. i nie wiem czy to dostanę... bo z kolei dla drugiej strony taki stan to dyskomfort

nie wymagam... po prostu poprosiłam.. nic więcej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
40 minut temu, iko pisze:

tiaaa a ja jestem Strzelec że Skorpionem w ascendencie (wierzgam i kąsam ostro)

to nie ja mówię, to kosmetyczka :lach:

i tu z nią mam spore różnice w ocenie lecz ona jest fiśnięta i depiluje całą twarz :)

jak również nie mam w zwyczaju dopasowywać swojej depilacji pod potrzeby drugiej strony... robię to wyłącznie dla siebie tak jak i od drugiej strony nie wymagam stylizacji dla mnie...

choć ostatnio poprosiłam by się kilka dni nie golił, bo pilnika chcę doznać.. i nie wiem czy to dostanę... bo z kolei dla drugiej strony taki stan to dyskomfort

nie wymagam... po prostu poprosiłam.. nic więcej

hmmmm. No ale akurat taka charakterystyka mnie jako lwa pasuje jak ulał :-)

Strzelec ze Skorpionem mówisz, no to sądzę, że te zielone smocze oczy  pasują pod to jak ulał. I taki tandem zodiakalny umie prosić mówisz ? :-D Iko.. na Śląsku o takich sytuacjach mówią "Niy ciulej" (tzn. nie ściemniaj) ... Czyli jednak konwersujemy - inni jakoś jednak ucichli - pewnie postanowili wydać mnie na żer i sekundując, popatrzeć kto kogo:-)

A propos wąsika... wiesz jak Ci jedna osoba powie że jesteś pijana, to możesz pominąć milczeniem, jak ci dwie to powiedzą to się zastanów, i profilaktycznie nie siadaj za kierownicą, jak trzy to idź się połóż do łóżka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Kba pisze:

Dragonfly ja się chyba domyślam skąd u Ciebie takie opory Ty jako ważka po prostu boisz się zaplatać :-D

Ja jako ważka i to dominująca nie lubię być w żaden sposób skrępowana :D

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

czyli bingo :-D chociaż żartem ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...