Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Aine pisze:

Ooo nie...! Uciekam stąd... :D

Godzinę temu, iko pisze:

bezlitosna jesteś

Straaaszne. To nie wiecie, że tak naprawdę wyglądacie? ;)

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Lula. Ja nawet nie pamiętam jaki mam prawdziwy kolor włosów

tych na głowie...

a co dopiero to jak mnie matka natura doposażyła w innych miejscach dodając do tego przeogromną skłonność do zmiany :lach:

nie pamiętam.....to prawda...  lecz mogę sobie przypomnieć a przy okazji przetestować rządze Kochanka via skala owłosienia

ciekawe czy zechce mnie taką naturalmą ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Eee, ja tak nie wyglądam, coś Ci się pomerdało :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, iko pisze:

nie pamiętam...to prawda...  lecz mogę sobie przypomnieć a przy okazji przetestować rządze Kochanka via skala owłosienia

ciekawe czy zechce mnie taką naturalmą ;)

Ja też nie pamiętam... Tylko owłosienie łonowe czasem powraca u mnie do naturalnego stanu.

Ale wkurza mnie, że będąc w środku czarnej dupy przez dwa tygodnie, łażę golić nogi w lodowatym potoku, bo źle się czuję z samą sobą.

A co by mi zaszkodziło zapuścić wtedy włosie i zobaczyć, jak w ogóle wyglądają moje nogi w wersji naturalnej?

Czasem mam ochotę wypiąć się na te nasze kulturowe nawyki estetyczne, ot co! Z dziką premedytacją, tak jak te dziewczyny.

5 minut temu, Aine pisze:

ee, ja tak nie wyglądam, coś Ci się pomerdało :P

Dobra, nie wiem jak wyglądasz ;) .

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Dobra, nie wiem jak wyglądasz ;) .

Zdecydowanie, nie aż tak naturalnie :D

Właśnie to sobie uświadomiłam ;)

18 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Czasem mam ochotę wypiąć się na te nasze kulturowe nawyki estetyczne, ot co! Z dziką premedytacją, tak jak te dziewczyny

Jasne, że to jest wkurzające...i może to kwestia przyzwyczajenia, ale nie umiałabym teraz tak funkcjonować. 

• Lubię 1
  • Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Aine pisze:

Jasne, że to jest wkurzające...i może to kwestia przyzwyczajenia, ale nie umiałabym teraz tak funkcjonować. 

Też bym nie umiała.

O ile pewnie potrafiłabym jakoś przestawić swój łeb na akceptację naturalnego stanu rzeczy, to konfrontacja z całym nastawionym na gładkość światem zdecydowanie by mnie przeciążyła ;) .

Lula.

• Lubię 1
  • Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mój Pan lubi "au naturel" i taka bywam. Więc szanse na znalezienie kogoś spadają znacznie. Wielbiciele pussy hair są w głębokim podziemiu. ;)

• Lubię 8
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...