Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Niesiony falą ostatnich zdobytych doświadczeń, ciekaw powodów, przez które kandydat został zdyskwalifikowany przez moją połowicę, dowiedziałem się, że sprawa się "rypła" przez zarost.... a właściwie jego brak w okolicach członka<:-). Będąc zupełnym ignorantem w tej kwestii męskiego wyglądu nie sądziłem, że to ma jakiekolwiek znaczenie. Otóż Pani moja stwierdziła despotycznie, że mężczyzna gładki intymnie z owłosionymi nogami jest komicznie śmieszny, Ogolony zupełnie mało męski, zarośnięty niechlujny.... a ma być w sam raz. Pytam więc forumowiczów, czym jest owo w sam raz i czy to naprawdę tak istotna kwestia, że mimo wyraźnych walorów osobowościowo fizycznych dyskwalifikuje kochanka?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie u mnie :-) Ja lubię dokładnie wygolonych.

No widzisz co kraj to obyczaj co człek to smak:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja lubię być dokładnie wygolony czuje się wtedy ... bardziej komfortowo 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopóki pierwszy raz nie zostałem ogolony (sam nie chciałem się tego podjąć) to było mi wszystko jedno...

Ale teraz jak już się przyzwyczaiłem  to wiem że to super sprawa

A jeszcze sam moment golenia... gdy wykonuje to zręczna kobieta to po prosu odlot :-)

Zauważyłem też bardzo pozytywne reakcje u kobiet na widok ogolonego członka...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lance... nie wątpię, że są preferencje indywidualne. Jednym zapewne to odpowiada innym nie, mnie jednak zaciekawił aspekt w jakim widzi to moja żona. Ona nie postrzegała owej gładkości jako czegoś oderwanego od człowieka, dla niej to była całość. Mi zupełnie enigmatyczne połączenie zarostu ogólnie odbieranego. W naszych relacjach był już mężczyzna gładki:) i nie stanowiło to problemu, tym razem wygolenie dla mojej żony było nie do przyjęcia przez fakt, iż Pan ten miał przy tym nogi i tors mocno owłosiony.... i mimo początkowej fascynacji, a nawet euforii z ust mej żony padło stanowcze nie. Zatem nie pojmując subtelności zagadnienia i tłumaczeń żony zapytałem czy dla Was to proste i jednoznaczne wydepilowany intymnie i już albo nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem, że większość kobiet woli jednak dokładnie wydepilowanych facetów w okolicy członka. Oczywiście jak pokazuje przykład Kika żony są wyjątki. Zresztą tak jak w naszym przypadku, raczej większość facetów preferuje wydepilowane kobiety, jednak wcale nie tak ciężko jest spotkać konesera bujnego futerka :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze może być jeszcze opcja "krótko przystrzyżony"... :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lance... nie wątpię, że są preferencje indywidualne. Jednym zapewne to odpowiada innym nie, mnie jednak zaciekawił aspekt w jakim widzi to moja żona. Ona nie postrzegała owej gładkości jako czegoś oderwanego od człowieka, dla niej to była całość. Mi zupełnie enigmatyczne połączenie zarostu ogólnie odbieranego. W naszych relacjach był już mężczyzna gładki:) i nie stanowiło to problemu, tym razem wygolenie dla mojej żony było nie do przyjęcia przez fakt, iż Pan ten miał przy tym nogi i tors mocno owłosiony.... i mimo początkowej fascynacji, a nawet euforii z ust mej żony padło stanowcze nie. Zatem nie pojmując subtelności zagadnienia i tłumaczeń żony zapytałem czy dla Was to proste i jednoznaczne wydepilowany intymnie i już albo nie.

Hmmm... A skoro to tylko włosy, może warto Panu delikatnie podpowiedzieć, w czym rzecz? Skoro pod innymi względami euforia :) Frejka
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo na gładko wygolony albo baaardzo krótko przystrzyżony, buszu nie akceptuję, ani mi się nie podoba wizualnie ani organoleptycznie.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...