Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, MP2020 pisze:

poddaliśmy się głupiej modzie? 

Tak łatwo oceniać coś, czego się samemu nie lubi, jako głupie? 

4 godziny temu, MP2020 pisze:

może w   minimalnym stopniu przyczynię się do głębszej analizy, przemyśleń i zmiany przyzwyczajeń u Kobiet

U mnie sprawa od bardzo dawna przeanalizowana, przemyślana, a przyzwyczajeń zmieniać nie zamierzam, choć kobietą jestem (musisz mi uwierzyć na słowo ;) ). 

Mamy XXI wiek i to kobiety powinny decydować co im się podoba, z czym dobrze się czują. 

Chcą tam nosić warkocze - proszę bardzo. Chcą gładko, jak dupcia niemowlaka - ich sprawa. 

Najgorsze, co może być, to zmuszanie się do czegoś, co kobiecie nie odpowiada, bo akurat tak lubi facet.  

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza pisze:

Najgorsze, co może być, to zmuszanie się do czegoś, co kobiecie nie odpowiada, bo akurat tak lubi facet.  

...chyba, że lubi się być zmuszaną do tego, co preferuje partner. ;)

Lula.

• Lubię 6
  • Haha 1
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula, Ty musisz te swoje 3 grosze? :lach: 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co do pytania w temacie... to kwestia indywidualna...  ja osobiście jestem wygolony to z różnych powodów...

po 1. dla własnego komfortu

po 2, ze względów higienicznych

i nie uważam żeby to było coś uwłaczjącego mężczyźnie

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Zouza pisze:

Stanę po stronie Luli - gdyby mnie facet umiejętnie poprosił, że lubi jakiś rodzaj „fryzurki” to nie musiałabym się zmuszać, raczej chętnie zrobiłabym mu tą przyjemność ?‍♀️

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

...chyba, że lubi się być zmuszaną do tego, co preferuje partner. ;)

Zmuszana od razu... Zmuszanie z samego założenia nie jest fajne. Jednak gdy ktoś pyta się mnie sam z siebie o moje preferencje i zechce to uwzględnić na spotkanie to jest to naprawdę miłe i dla mnie osobiście świadczy o wyższym poziomie zaangażowania w relację. Dużo to dla mnie znaczy i bardzo to doceniam

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podobnie jest w drugą stronę... jeśli kobieta czuje się komfortowo z "fryzurką" to jaki problem? to też ma swój urok...

dla jednych brak owłosienia łonowego zakrawa o pedofilię a dla innych jest mega seksowne...

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, maniurka pisze:

Stanę po stronie Luli - gdyby mnie facet umiejętnie poprosił, że lubi jakiś rodzaj „fryzurki” to nie musiałabym się zmuszać, raczej chętnie zrobiłabym mu tą przyjemność ?‍♀️

A nie masz po co stawać po stronie Luli, bo ja wcale nie podważam jej słów. Wręcz przeciwnie, jako switch'ka, a kiedyś uległa, doskonale to rozumiem. 

Kluczowe jest tu "nie musiałabym się zmuszać". Zrobiłabyś coś, bo sama chciałabyś sprawić mu przyjemność, a nie dlatego, że MUSISZ, bo inaczej (...*)

* foch, ciche dni, awantura, czy wstawić dowolne ;) 

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Tajemniczy73 pisze:

dla jednych brak owłosienia łonowego zakrawa o pedofilię

Tego to nie zrozumiem (choć słyszałam takie opinie). Żeby nie wiem jak bardzo wygoliła się kobieta to NIGDY jej narządy płciowe nie będą wyglądać tak, jak te u dziewczynek. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Zouza pisze:

Tego to nie zrozumiem (choć słyszałam takie opinie). Żeby nie wiem jak bardzo wygoliła się kobieta to NIGDY jej narządy płciowe nie będą wyglądać tak, jak te u dziewczynek. 

Z tego co wiem i słyszałem z pierwszej ręki nie chodzi o wygląda a raczej o odczucia psychiczne kobiet. Z tym nie ma co dyskutować - należy uszanować

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...