Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
W dniu 13.01.2019 o 00:10, Vadera pisze:

A mój Pan lubi "au naturel" i taka bywam. Więc szanse na znalezienie kogoś spadają znacznie. Wielbiciele pussy hair są w głębokim podziemiu. ;)

... zrzuceni tam przez tzw. "higienicznych".

Nie chcę nikogo nawracać, ani przekonywać, ale tylko wyrazić swoje zdanie. Choć pewnie zostanę zlinczowany, a i moje notowania (jeśli takowe w ogóle są) spadną.

Jakem lew, to futerko musi być i to gęste. Argumentowanie zdjęciami owłosionych  pach kobiecych, czy owłosionych damskich łydek, że jest fuuuuuj,  jest zwykłą manipulacją, bo zasadniczo (poza przypadkami) gęste owłosienie u kobiet, najczęściej jest konsekwencją depilacji lub zmianami związanymi z zażywaniem leków hormonalnych. Panie im bardziej/częściej się golicie, tym gęstszy i twardszy zarost macie.

Ja wolę futerko mięciutkie, miłe i przyjemne, których żyletka albo inne depilacyjne świństwo  nie dotknęło,  a nie papier ścierny niezależnie czy świeżo krościasto-wydepilowany (a na zapach balsamów łagodzących reaguję alergicznie), czy taki 1-2 mm na którym można jabłko na zetrzeć . A skoro tak, to wydaje mi się że nie ma sensu częściowa depilacja... bo po co? bo włosek się gdzieś zaplącze? Taki dowcip: mąż do żony przy obiedzie, jedząc zupę: "Kochanie Jezus Maria zjadłem włos", na to żona: "przed ślubem chciałeś mnie całą zjeść, a teraz nawet włosa nie chcesz?". Więc ja stwierdzam, że zaangażowany chcę swoją Panią "jeść całą" Taka piosenka była (Zaucha, Rynkowski) : "człek by je łychami jadł".

Jeśli wygolone pachy i nogi mają świadczyć o zadbanej kobiecie, no to niech tak zostanie, dla tych którzy w to wierzą i lubią, ja na to nie zwracam uwagi. Dla mnie zadbana kobieta to nie taka, którą czuć całym Rossmanem (ewentualnie lepszymi markami - jest mi to obojętne). Zadbana kobieta to dla mnie coś więcej: naturalna, delikatnie pachnąca uwodzącą wonią tego co lubię, z delikatnym makijażem, który podkreśla, a nie tworzy (ubrudzić to się mogę krwią w walce, a nie szminką), z fantazją, poczuciem humoru , spontaniczna i taka z którą można porozmawiać nie tylko na tematy związane z tym co skończyliśmy robić, ewentualnie co zaczniemy robić, bo ostatecznie jak po seksie nie ma o czym gadać to trzeba zapalić papierosa, albo można zasnąć.

Wracając do tematu zarostu i depilacji.

Niestety osobiście mam bardzo twardy zarost na twarzy i moja Pani woli żebym miał taki 3-4 dniowy (bo drapiąc jest miły) niż taki świeży, bo nawet "prosto spod maszynki" twarz mam szorstką, a chyba mało kto lubi się pieścić z pilnikiem. Golenie stref intymnych u facetów? Bo co? bo włosek? ech wyżej wyłuszczyłem co o tym myślę. Moim zdaniem depilacja przystoi eunuchom, zresztą oni po wytrzebieniu nie mają z tym problemu. Ma być czysto, miło i interesująco, zapach (nie smród) pozostawiam upodobaniom uczestniczącym w zabawie.

Oczywiście to wszystko zależy od upodobania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, Kba pisze:

Panie im bardziej/częściej się golicie, tym gęstszy i twardszy zarost macie.

a o depilacji laserowej słyszałeś ? :D

3 minuty temu, Kba pisze:

Niestety osobiście mam bardzo twardy zarost na twarzy i moja Pani woli żebym miał taki 3-4 dniowy (bo drapiąc jest miły) niż taki świeży, bo nawet "prosto spod maszynki" twarz mam szorstką, a chyba mało kto lubi się pieścić z pilnikiem.

ja bardzo lubię pilniki :D i moją skórkę po tym podrażnioną :D  to taki znak pamięciowy wydłużający doznania - tak, jestem nienormalna :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Iko laserowo to se można wzrok poprawić, żeby np. włosa nie połknąć :-P. Jak już taki zabieg robić, to niech służy zdrowiu, a nie próżności. Pisałem, o swoich preferencjach, nikogo do niczego nie namawiając ani nie zmuszając. O depilacji laserowej i owszem słyszałem i powiem tak: seksu z taką gejszą (i nie jest to epitet) bym nie odmówił, ale wolę "łowieckę" :-D Jakoś tak mi się wydaje, że jednak Pań korzystających z depilacji laserowej jest zdecydowanie mniej, duża część robi to maszynką mężowską, chyba że sobie kupią damską (najczęściej zapominają). Poza tym zapewnienia firm oferujących taka depilację, że jest to nieszkodliwe stoją w sprzeczności ze stanowiskiem lekarzy (a ja jednak wolę słuchać medyka niż reklamy).

Lubisz pilniki - i ok... jaka ni enormalna. Moją Panią do momentu spełnienia mogę drapać do woli, ale po spełnieniu muszę szybko uciekać (a ja wtedy właśnie chciałbym się pomyziać)... Poza tym trzeba uważać, bo jak pilnik szoruje po pilniku,, to mogą wtedy pojawić się iskry, a to może skończyć się podpaleniem prześcieradło, czy nawet kanapy, jak kochankowie zbyta zapamiętali będą.

Kto Ci powiedział że jesteś nienormalna ?... Który kuśwa?... który? Nie ma takiego byka, któremu lew nie dobrałby się do dupy:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Lew częściowo wydepilowany... i uwzględniając nawet blizny świadczące oi waleczności, któraś by chciała

lew częściowo wydepilowany.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
3 minuty temu, Kba pisze:

Lew częściowo wydepilowany... i uwzględniając nawet blizny świadczące oi waleczności, któraś by chciała

ja nie oceniam po okładce a po tym jak ryczy :D i nie chodzi mi o akt a dialog  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, iko pisze:

ja nie oceniam po okładce a po tym jak ryczy :D i nie chodzi mi o akt a dialog  

Ikuś.. ten biedaczek leży i zdycha, nawet nie kwiczy, a ty chciałabyś żeby ryczał. Nie łapię o co chodzi z tym aktem i dialogiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Kba pisze:

gęste owłosienie u kobiet, najczęściej jest konsekwencją depilacji lub zmianami związanymi z zażywaniem leków hormonalnych. Panie im bardziej/częściej się golicie, tym gęstszy i twardszy zarost macie.

Ach, te mity... :D

O ile ze zmianami hormonalnymi mogę się zgodzić, o tyle z tym częstym goleniem ni chu… chu… ;)

Golę łydki, pachy i cipkę od naprawdę wieeeeeelu lat, a zarost mam i miałam zawsze kiepściutki. 

delikatnie pachnąca uwodzącą wonią tego co lubię, z delikatnym makijażem

A po co to, skoro ma być naturalnie? :D

Moim zdaniem depilacja przystoi eunuchom

Teraz to pojechałeś, bardzo niemiło, że tak dodam.

Masz takie, a nie inne upodobania. Chciałbyś przeczytać, że brak depilacji przystoi syfiarzom, brudasom?

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

duża część robi to maszynką mężowską, chyba że sobie kupią damską (najczęściej zapominają).

Serio?

To swoje maszynki pod kluczem zacznę trzymać.

I nie dam, żeby nawet brodę do pasa wyhodował. :D

• Lubię 1
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, iko pisze:

nie chodzi mi o akt a dialog  

Kochana, takich aktów jak z lwem, to - uwierz mi - nie chciałabyś. :D Każdy kilka sekund. Obawiam się, że zagryzłabyś lwa :D

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu ‎13‎.‎01‎.‎2019 o 00:10, Vadera pisze:

A mój Pan lubi "au naturel" i taka bywam. Więc szanse na znalezienie kogoś spadają znacznie. Wielbiciele pussy hair są w głębokim podziemiu. ;)

E tam.  Wcale nie są w podziemiu. I jest ich więcej niż sądzisz. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...