Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Przez jakies 10 lat preferowalam fryzurke " na zero".

Nuuuda.

Chwilke temu moj maz zaproponowal eksperyment, zeby lewa strone zapuscic , zupelnie, a prawa golic jak zawsze.

Wytrzymalam chyba 2 miesiace.

Teraz udalo mi sie wyhodować( lol ), piekny paseczek I narazie tak pozostanie.

Dookola gole, a paseczek przycinam :)

Kiedys depilowalam depilatorem przy okazji nog, teraz wystarczy maszynka , Gillette fusion 5 ostrzy .

Zadnych babskich wynalazkow- sa duzo gorszej jakosci.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gillette fusion goli jak ta lala....

Do twarzy już nie używam, ale do reszty....  :redevil: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również nie dziwię się, że osoby nie dbające o owłosienie nie są mile widziane na seansach saunowych. Wg mnie takie osoby po prostu wyglądają na zaniedbane.

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również nie dziwię się, że osoby nie dbające o owłosienie nie są mile widziane na seansach saunowych. Wg mnie takie osoby po prostu wyglądają na zaniedbane. 

Zaniedbane czyli prawie = brudne a to jest w saunie nie do przyjecia. Dlatego depilacja taka wazna.

Zwykle ci nowicjusze szybko znikaja .

• Lubię 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, chociaż nie lubię kłaków, to jednak nie zgodzę się, że prawie brudne. 

Można być wydepilowanym/ą, a zaniedbania higieniczne mogą być ogromne. I być zarośniętym/ą, a bardzo dbać o higienę, tylko po prostu lubić naturalny look.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak przy mniejszej ilosci "włosia" łatwiej o zachowanie higieny i czystości. Tego będę bronił jak Czestochowy! ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz, że u kobiet nie jest polecane golenie, bo włosy stanowią barierę ochronną? ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby zarost = brud , czy natura nas by tak wyposazyla?

wrecz przeciwnie , zarost miejsc intymnych jest po to , by bakterie nie przedostawaly sie do wnetrza ,

taka wiedze bynajmniej przekazuja lekarze

nawet kiedys ogladalam program o tym , jakie szkody moze wlasnie wywolac brak owlosienia

i chociaz ja tez wole depilacje , to jednak cos w tym jest

Jasne, że tak ale przy braku należytej higieny! Mamy 21 wiek. Nie ma problemów z utrzymaniem właściwej higieny. Środki higieniczne są bardzo dobrej jakości, codzienna kąpiel i mycie całego ciała (jeśli trzeba to nawet i 2 razy dziennie), codzienna zmiana bielizny (jeśli trzeba to nawet i częściej) i nie ma żadnego problemu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecter, powiedz to tym, którzy na basenie grzybicę złapali, mimo, iż się po basenie umyli. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie mam zbyt praw do tego pisac tu... ale ja jestem calkowicie ogolony juz wiele lat. Niepotrafie wyobrazic zebym byl innaczej.. choc u nas nie zbyt czesto to widziane... najgorzej jak chodze do lekarza urologa, albo kontorle nerek.. to zawsze sie wstydze jak patrza... na basenie zawsze patrza dziwnie inni chlopaki... wszysci tu w czechach zarosnieci....

ale ja nie mam ani zbyt owlosienie na nogach i calkowicie.. to jestem taki lysy gruby subi :)

przepraszam jezeli nie w temacie...

klaniam sie subi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...