Skocz do zawartości
Kiki

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ja też nie znoszę kłaków spomiędzy zębów wyjmować. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja identycznie jak Illcia :)

Szkoda, ze małżonka szczerze kandydatowi nie powiedziała w czym rzecz , w końcu to nic takiego :D

Ja bym sie nie certolila w takim wypadku :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym sie nie certolila w takim wypadku :)

To się nazywa zdecydowana kobieta... :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio na swojej drodze spotykałem partnerki, które zdecydowanie wolały depilację wacka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze swojego doświadczenia powiem że kobiety lubią to co prezentuje. Mianowicie fiutek goły,jajka też, podbrzusze maszynka na 3 mm-uda również! (to dość ważne) Pośdlaki i pomiędzy nimi zero. Każdej która spotkałem się podobało.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jesli mezczyzna jest dosc mocno owlosiony i w dodatku brunet smiesznie wyglada z bezwlosym plackiem wokol "wacka"

Pozwolę sobie sama zabrać głos. Tak właśnie to wyglądało placek, pustynia jakieś martwe pole pośród fal. Niestety nie było to miłe dla oka a jedynie właśnie śmieszne. I choć wszystko inne było jakby na miejscu i bardzo bardzo przyjemne to właśnie ten wizualny mankament sprawił, że nie czułam już pożądania a zmuszać się nie będę. Włochów, kudłów, kłaków też nie lubię :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro temat zaklada "Ogrom depilacji ....." to moze warto jeszcze podyskutowac czy tylko wacek i jak? czy moze przejechac kosiarka dalej? albo jeszcze dalej? a jak u Pan ? czy wzorek czy tez bez?  A jaki rodzaj depilacji ? wosk?maszynka? kremik ?

post-8255-0-79881100-1392234972_thumb.jpg

post-8255-0-92222700-1392234995_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widzialam kiedys wlasnie takich calkowicie wydepilowanych nie tylko intymnie

Całkowicie wydepilowany jestem tylko z wymienionych miejscach ;)

Skoro temat zaklada "Ogrom depilacji ....." to moze warto jeszcze podyskutowac czy tylko wacek i jak? czy moze przejechac kosiarka dalej? albo jeszcze dalej? a jak u Pan ? czy wzorek czy tez bez?  A jaki rodzaj depilacji ? wosk?maszynka? kremik ?

To tylko moje zdanie,ale co do depilacji kobiet, to też bez przesady. Lubie całkowicie gładko cipke,ale bardzo okazyjnie,jednak coś musi być. Ze wzorkow to bardzo lubie i chwalę wszelką kreatywność,nieszablonowość. (zygzaki,strzałki,serduszka itp) ale "standardowy" pasek lub lekki trójkącik również jaka najbardziej ok :)

A co kobiety myślą o swojej pielęgnacji wzgórka? nielubiany obowiązek,przyjmność? I czy jest ochota na jakieś szalenstwo o którym pisałem predzej?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z moich doswiadczen jako regularny uczestnik seansow saunowych wynika , ze okolo 80% pan goli okolice intymne calkowicie , jakies 10 % zachowuje bardzo krotki "zarost" a niecale pozostale 10% pozostawia naturalne owlosienie. U panow jest podobnie . Tylko niewielu nie skraca radykalnie owlosienia.

Zwykle takie "naturalne" owlosienie u pan i panow nie jest pozytywnie akceptowane przez uczestnikow.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może dodam jeszcze aspekt estetyczno-higieniczny. Owłosienie skrócone,przycięte jest hyba mocniejsze,bo nie sposób go spotkać w wannie,gąbce czy innych miejscach. Tak jak pisał Jans, nie dziwię się że osobnicy, nie dbający o owłosienie, są w saunie niezbyt przychylnie witani.

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...