Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Jak pohamować zazdość

Rekomendowane odpowiedzi

To bzdura. Człowiek odczuwa złożone emocje nie mogąc ich do końca kontrolować. Ani strach, ani zazdrość, ani złość nie świadczą o problemach ze sobą, tylko o przeżywaniu sytuacji. Mamy do nich prawo i chwała, że odczuwamy nie tylko radość. Wszyscy szybko staliby się karykaturami ludzi. 

Może? nic dodać, nic ująć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam nutka zazdrości jest potrzebna bez niej stał bym sie bezuczuciowy.

Misiek 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam nutka zazdrości jest potrzebna bez niej stał bym sie bezuczuciowy.

Misiek 

Taaa nutka :D A te moje palce powybijane to za co? :lach:

Żeby nie robić OT to ja też potrzebuje tej nutki zazdrości, wtedy ta osoba mnie interesuje, staram się dla niej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie zakończ ,ponieważ zazdrość prowadzi do nieszczęśliwych wypadków.Kiedy miną emocje spójrz na to obiektywnie i zadaj swojemu sumieniu pytanie,czy warto?Nie ulegaj modzie w tym temacie.Pozdro

A do czyjego postu ta odpowiedz się tyczy ???

Misiek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie zakończ ,ponieważ zazdrość prowadzi do nieszczęśliwych wypadków.Kiedy miną emocje spójrz na to obiektywnie i zadaj swojemu sumieniu pytanie,czy warto?Nie ulegaj modzie w tym temacie.Pozdro

Myślę, że to odpowiedź na mój post. Zauważ że jest on napisany w tonie żartobliwym to po pierwsze. A po drugie nie jesteś/jesteście w naszych głowach, wiec nie proszę tu o durne rady że zdecydowanie mam zakończyć znajomość. Ba, lubię te dolegliwości które czasem czuje tydzień po spotkaniu! Nawet gdy TO PRZYPADEK a nie celowe bicie.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ba, lubię te dolegliwości które czasem czuje tydzień po spotkaniu! 

Tylko tydzień ? 

Musze obrać inną taktykę Byś  Czuła dłużej  :redevil:

Misiek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko tydzień ?

Musze obrać inną taktykę Byś Czuła dłużej :redevil:

Misiek

Hmm a obierz ;-) dawno ramiona mnie nie bolały ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a obierz ;-) dawno ramiona mnie nie bolały ;-)

Ano tak bo o ramiona Zuzia była zazdrosna i teraz Zuzie bolą  :->

A Ciebie dupcia będzie boleć  :lach:

Misiek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...