Skocz do zawartości
bathory

Dorotka psotka

Rekomendowane odpowiedzi

Dorotka psotka

znalezione w sieci.

Pojechaliśmy z mężem ostatnio na wesele do UK.Wesela tam gorsze inne nie tak jak w Polsce ale ponieważ wesele było mojego przyjaciela a brał ślub z Angelką to i tak była spora impreza . A wszystko zaczęło sie juz przed ślubem i weselem . Popularne i takie z prawdziwego zdarzenia panieńskie i kawalerskie . przed wyjściem na miasto była impreza w domu jakiejś koleżanki pani młodej i to taka impreza z alkoholem striptizem , trzech facetow tańczyli super pani młoda zadowolona ale najwiecej to sie działo po występie faceci porozchodzili sie gadali i tańczyli z dziewczynami . Zauważyłam ze najpierw jedna potem inna dziewczyna gdzies znikła jak spytałam to usłyszałam że poszły na papierosa ale czułam ze cos wiecej sie działo . A potem jeden podszedł i rozmawiał ze mną . Ile sie nasłuchałam komplementów gdy sie dowiedział że jestem z polski . Po jakiejś dłuższej chwili spytał czy pale gdy usłyszał że tak spytał czy moze wyjść ze mną bo musi sie przewietrzyc . Na zewnątrz następne komplementy on mnie totalnie podrywał . Mowię mu ze jestem mężatką ale nie było reakcji . Do niczego nie doszło ale kiedy staliśmy zapaliło sie światło w domu obok i rzuciło troche światła w ciemny kawałek ogrodu a tam zobaczyłam niego z tych facetow z jedną z dziewczyn z imprezy sukienka odsunięta druga ręka na brzuchu i całują sie . Musiał jej dobrze robić palcami bo wiła sie podniecona . Ogród był spory wiec podeszłam troche podniecona chcąc zobaczyć co sie dzieje . A mój podrywacz za mną . Przyłożył mi palec do ust pokazując bym była cicho i patrzyła .Tamta para działała dalej facet wyciagnoł swój interes cały czas pieszcząc ją i położył jej rękę na całkiem sporym sprzęcie przynajmniej tak wyglądał , ona zaczęła poruszać ręką . Obserwując ich poczułam jak w moich majtkach robi sie mokro . Po kilku chwilach ona chyba doszła bo słychać było delikatny jęk i jakby oddała na nogach .Po chwili facet chyba zdjol jej majtki bo było widać jak nachyla sie i podnosi jej stopę potem drugą po chwili obrzucił ja i wszedł w nią . Ruszali sie wolno . W moich stringach był krochmal . Wtedy poczułam jak mój nowo poznany kolega wkłada mi rękę miedzy nogi . Miałam mini a po chwili odsuwa pasek string i wkłada palec do cipki . W pierwszej chwili chciałam go odsunąć ale byłam tak podniecona że nie zrobiłam tego tylko dalej patrzyłam na kochającą sie parkę a w cipce i po chwili w dupce czułam poruszające sie palce . Parka kochała sie szybciej a po minucie czy dwóch facet pchnoł biodra i zastygł . Miałam tylko jedna mysl wtedy chce kutasa chce go głęboko . Niestety otworzyły sie drzwi od domu i słychać było jak ktos wola ze pora sie zbierać że idziemy do lokalu . Lekko wściekła ruszyłam do domu i do łazienki gdybym miała wibrator to bym pewnie cos tam zrobiła . Poszłyśmy do lokalu i tam cały czas myślałam tylko żeby wrócić do meza i dopaść go . Niestety rzeczywistość okazała sie smutna . Okazało sie ze faceci wyładowali w klubie gogo i mój maż całkiem zalany w poreanej koszuli z śladami szminki na koszuli i ciele śpi jak kamień . Żałowałam wtedy że nie zaliczyłam tego faceta i postanowiłam że nim skończy sie wesele bede mieć w swojej cipce twardego kutasa . Następnego dnia a właściwie nocy rzeczywistość okazała sie bardzo miła i kutas sie znalazł był twardy i spory a przyczepiony do całkiem fajnego faceta i znalazł drogę nie tylko do mojej cipki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aby puzniej nieżałować straconych okazji trzeba brać jak tylko masz w pobliżu chętnego i sztywnego człona. Bo jak to bywa z mężulkami, bywają zawodni gdy potrzebujemy dobrego rżnięcia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba brać jak tylko masz w pobliżu chętnego i sztywnego człona. Bo jak to bywa z mężulkami, bywają zawodni gdy potrzebujemy dobrego rżnięcia.

Jak będziesz potrzebowała mieć pod ręką "sztywnego człona" to tutaj zawsze znajdziesz chętnego :-)

daj tylko znać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Ann

Aby puzniej nieżałować straconych okazji trzeba brać jak tylko masz w pobliżu chętnego i sztywnego człona. Bo jak to bywa z mężulkami, bywają zawodni gdy potrzebujemy dobrego rżnięcia.

brać, brać jak jest okazja ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...