Skocz do zawartości
BEN39

Darkroom Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy powinni być w klapkach i ręcznikach żeby było demokratycznie, a nie jakieś seksistowskie zasady, inne dla Panów a inne dla Pań :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy powinni być w klapkach i ręcznikach żeby było demokratycznie, a nie jakieś seksistowskie zasady, inne dla Panów a inne dla Pań :)

Wręcz przeciwnie. Ja jako kobieta też chciałabym ucieszyć oko przystojnym Panem, który się postarał o coś więcej, niż klapki i ręcznik. :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jako kobieta też chciałabym ucieszyć oko przystojnym Panem, który się postarał o coś więcej, niż klapki i ręcznik.

Czy skarpetki do klapek,oprócz ręcznika Freyka by Cię urzekły? :redevil:  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy skarpetki do klapek,oprócz ręcznika Freyka by Cię urzekły? :redevil:  :redevil:

Tylko jeśli będą białe, a klapeczki gumowe czarne lub ciemny granat. To taki seksowny kontrast ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Ciebie mogę wskoczyć w białe stopki i gumowe trzewiczki przeciwko jeżowcom :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Ciebie mogę wskoczyć w białe stopki i gumowe trzewiczki przeciwko jeżowcom :redevil:

Piorunku, jakże perwersyjnie, stopki zamiast skarpetek, jestem prawdziwie pod wrażeniem :) wow, dziekuje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nie daje spokoju... Panie w kuszącej bieliźnie, fatałaszkach, pończochach, szpilkach, wypięknione. A Panowie w ręczniku i - klapkach?... (basenowych....?) Nie byłam nigdy, nie wiem jak to wygląda, ale szczerze, jak sobie wyobrażę taki obrazek, to jakoś mi się gryzie oręcznikowany Pan w klapkach obok seksownej kobiety w szpilkach...Panowie i Panie - nie czujecie zgrzytu? Źle to widzę oczyma wyobraźni? Frejka

Bedac w klubach raczej panowie są tylko w slipkach i klapeczkach basenowych ;) a My kobiety pieknie odziane w sexowne ciuszki i szpileczki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choc zapomniałam o jednym klubie i jego zwyczajach , każdy z gości na początek wieczoru musiał byc ubrany w strój wieczorowy dopiero pózniej goście sie przebierali bądź calkowicie rozbierali :) szkoda ,ze to poza naszym krajem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na stronie darkroom jest takie info:

"Darkroom Club, przeznaczony jest tylko dla członków klubu, posiadających ważne karty klubowe."

to w sumie już nie wiem, czy może tam wejść każdy z ulicy, jak to jest z tymi kartami klubowymi, ktoś wie może?

​Był ktoś tam w ciągu dnia w godzinach 13.00 - 19.00 w weekend? Coś tam się dzieje, czy pustki totalne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Darkroom Club, przeznaczony jest tylko dla członków klubu, posiadających ważne karty klubowe."

Ja będąc tam już kilkukrotnie nie słyszałem żeby ktoś pytał o kartę klubową...

Był ktoś tam w ciągu dnia w godzinach 13.00 - 19.00

Informacja o godzinach otwarcia jest kompletnie nie aktualna... Jeszcze niedawno otwierali o 16tej... od tego tygodnia jest kolejna zmiana i teraz jest to dopiero godzina 18ta... 

Może to być dla Ciebie odpowiedzią - we wcześniejszych godzinach prawdopodobnie nic się nie działo i nikt nie przychodził...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...