Skocz do zawartości
BEN39

Darkroom Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Jak bede miał chwilkę to napisze cd..

Postaram się opisac bardziej dosadnie akcje jakie obserwowałem ..i w jakich uczestniczyłem ... :)

Póki co nakreśliłem tylko spontanicznie pierwsze moje odczucia z pobytu w ww. miejscu :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla zainteresowanych podaję "plan zajęć" na najbliższe 2 tyg :-)

Harmonogram pracy klubu w dniach 11.02. - 16.02.2014 r.11-02-2014 wtorek - "cowtorek" pt.: Muzyka, taniec, seks... Pokaz i mini kurs tańca na rurze12-02-2014 środa - Biznesex... czyli Szpilki i Pończochy przy barze13-02-2014 czwartek - Dzień Świra "Nie dla Idiotów": Obiady czwartkowe... Body Sushi, konsumujmy ze smakiem14-02-2014 piątek - GangBang - Walę-w-tyłki... czyli czuła miłość seksu analnego15-02-2014 sobota - Walentynkowe Classic Swingers Party: Prezent dla Niej, prezent dla Niego16-02-2014 niedziela - After PartyHarmonogram pracy klubu w dniach 18.02. - 23.02.2014 r.18-02-2014 wtorek - "cowtorek" pt.: Spełnij swoją fantazję, czyli 2+1... Kto nie marzył o dwóch kobietach?19-02-2014 środa - Biznesex... czyli Whisky, Spódnice i Cygara20-02-2014 czwartek - Dzień Świra "Nie dla Idiotów": Bi Party21-02-2014 piątek - Gang Bang: Dziewczyny w klatce i wilgotne niespodzianki22-02-2014 sobota - Classic Swingers Party: Specjalna impreza z niebywałą niespodziankąUWAGA! IMPREZA Z REZERWACJĄ MIEJSC (BEZ PRZEDPŁATY!)23-02-2014 niedziela - After Party 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Atomcio związany jesteś jakoś z klubem ? Czy tak grzecznościowo ten plan bitew nam podałeś ? :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli jest związany z klubem, to nie mam nic przeciwko takim informacjom. Co prawda w założeniach działu zabroniona jest reklama, ale zamierzam uczynić od tego wyjątek, w tym dziale. Nie mam nic przeciwko rzeczowym ofertom, najlepiej, gdyby były pozakładane jako tematy i aktualizowane o bieżące wydarzenia. To byłoby coś. Taki "informator". Na pewno byłyby bardzo takie informacje poczytne. Zamiast łazić po klubach, zbierać informacje albo ulotki, szukać po stronach których często nie ma, to każdy chętnie zajrzy tutaj i się być może, zdecyduje taki klub odwiedzić. Dlatego też proszę Moderatorów i Junior Admina, aby takich tematów, jeśli to będą rzeczowe i poważne oferty (a nie gówniany link do strony i nic więcej) nie usuwać, tylko promować.Trzeba się "budować" a nie kurczyć, co nie? ;)

Walę-w-tyłki... czyli czuła miłość seksu analnego

Walę w tyłki czyli czuła miłość :D

Jeżeli którykolwiek z Użytkowników, chce się podjąć zadania i takie informacje zamieszczać, aktualizować je, zapraszam do współpracy. Na pewno wynagrodzę :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Się SEM z Tobą zgadzam :-) ....pytałem Atomcia z ciekawości i z chęci pociągnięcia go za język co do informacji o klubie :-)

Wybiorę się tam jako reporter CUCKOLDPLACE.PL ;-P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Się SEM z Tobą zgadzam :-) .... miejmy nadzieje tylko , ze inni bywalcy darkroomow nie tylko w W-wie a obecni na tym forum poczuja sie wywolani do tablicy i podziela sie z nami swoimi "specjalistycznymi" wiadomosciami i doswiadczeniami .

Zapowiada sie goraca wiosna  :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byliśmy.

Na początku uczucia mieszane...ale na drugi dzień myśl....żal że tak daleko....gdybyśmy mieszkali w Wawie to byłoby to miejsce gdzie chce się wracać i spędzać czas. Klimat miejsca wciąga.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie jestem związany z klubem... Byłem w nim zaledwie 3razy...

Mam nadzieję że informacje które podałem po prostu się Wam przydadzą..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że informacje które podałem po prostu się Wam przydadzą..

Jak napisałem w odpowiedzi na Twój post, przydadzą się bardzo :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...