Skocz do zawartości
BEN39

Darkroom Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam. Super atmosfera, totalny luzik, kameralne wnętrza...relacja wkrótce :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, byłem kilka razy... świetne miejsce :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

relacja wkrótce :)

Bardzo bym chciał taką relację tu przeczytać i mam nadzieję, że ją opublikujesz :) To najlepsze "fragmenty" tego działu, opinie z pierwszej ręki. Pozdrawiam,

Sem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczór ..jak co dzień..Po pracy...

Taki schemat... Środek tygodnia..Też tak czasem, macie?

Pogoda niby zimowa, niby wiosenna..tak z pogranicza ... Szybka decyzja...

Telefon do Klubu.. i w drogę...

Gdzieś przez głowę przechodzi myśl..''Szaleństwo''...Tak spontanicznie..taki kawał drogi...

Nim myśli się porządkują jestem już w połowie drogi... Cóż za ulga... Wieczór na trasie..Muzyka w aucie..Luz...

Wjeżdżam do miasta...

Nawigacja... Droga prosta...

Staje pod wyznaczonym celem... Jeszcze tylko fajki w miejscowym sklepie..zapalniczka i paczka gum do żucia...

Wchodzę..Dzwonek...

Otwiera ''potężny człowiek''.... Mówi ''cześc''..ale kurcze..Normalny facet..miły..

Wchodzę do środka..prosi o ubranie...daje mi kluczyk z numerkiem..

Szafki jak na Saunie.. Płaszcz na wieszak...

Objaśnia mi wszystko...informuje... W tle gra muzyka..panuje półmrok...

Wchodzę dalej..do baru... Urocza Pani serwuje drinki...siedzą goście... każdy per ''Ty''...wszyscy życzliwi, uśmiechnięci...

Obsługa oprowadza mnie po całym Klubie...

Wracam na Sok i papierosa za bar..Rozmawiam z ludźmi...

Schodzę na dół... Widzę Panią , którą w tle czerwonej poświaty lamp..''posuwa 3 panów''..wszystko takie naturalne, pociągające...

obok siedzi grupa osób i sobie patrzy na ''przedstawienie''..jedni piją sok inni piwa...

Jest tam sauna, jacuzzi, ..non stop lecą filmy na kilku monitorach...Klatka, huśtawka ( była świetna akcja) ..pokoje tematyczne...

ale nade wszystko jest tam dobry , naturalny klimat !!!!

Byłem może 3-4 godziny..Poznałem fajne osoby...Świetne miejsce na tego typu spotkania..Kameralnie, dyskretnie..Bede wracał :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Super :dobre:  ciekawy opis i zachęcający do odwiedzenia tego klubu :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Super :dobre:  ciekawy opis i zachęcający do odwiedzenia tego klubu :)

mnie się podobało... :)  działo się sporo :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za ten opis. Ten dział, jest w tej chwili takim moim drugim oczkiem w głowie więc taka zawartość jest na wagę złota. Dlatego też włączam Ci usługi VIPowskie, na okres jednego miesiąca i dziękuję.

Sem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe :-) maja swoją stronę na fejsbuku :-) ....opis faktycznie ciekawie napisany :-)Dołączona grafika

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak..

Gdybym mieszkał w okolicy, to bym często zaglądał... :)

Ale i tak planuje zaglądac ... Dobry mam dojazd :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BEN stworzyłeś relacją ciekawy nastrój ...no chyba muszę z ciekawości tam zajrzeć i zobaczyć to na własne oczy :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...