Skocz do zawartości
tgg

Film do oglądnięcia razem?

Rekomendowane odpowiedzi

Polecicie fajny film w tematyce ZK do zobaczenia razem? Nie film dla onanistów, gdzie przypadkowa para w dyskotece trafia na 5 profesjonalistów. Film, który zobaczymy razem z żoną, która zaczyna się chyba na temat powoli otwierać i nam pomoże w dalszej drodze. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo książkę? którą przypadkiem zacznie czytać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Jelonek01

Polecam książkę Opal Carew "Fantazje w trójkącie" Szału nie ma ale... coś w tym jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, szału nie ma.

Ja mogę polecić książkę Chuć - czyli normalne rozmowy o perwersyjnym seksie - kilkanaście rozmów które "oswajają" różnego rodzaju erotyczne fantazje czy perwersje, myślę że w sam raz dla osób które stoją na krawędzi decyzji ale wciąż mają dylemat. Autorzy starają się w swoich rozmowach pokazać, że pewien poziom perwersji w seksie to nic złego o ile oczywiście jest on akceptowany przez wszystkie osoby zaangażowane w tego typu seksualną relacji. Zaczątkiem była audycja w radiu TOK FM Kochaj się dugo i zdrowo. Naprawdę ciekawa, momentami dająca do myślenia, pokazująca stereotypy i kulturę seksualną w różnych regionach naszego globu i nasze miejsce na jego tle. 

Z drugiej strony - myślę że większość z nas powinna przeczytać tę księżkę, naprawdę warto. Ciekawie i bez naukowego zadęcia.

Frey X

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony - myślę że większość z nas powinna przeczytać tę księżkę, naprawdę warto. Ciekawie i bez naukowego zadęcia.

Chętnie przeczytam, ale nie widzę dostępnej w żadnej księgarni. Pożyczycie?

PS

Jednak znalazłam właśnie!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako nastolatka widziałam film "Threesome", z Larą Flynn Boyle. Na Imdb nie ma jakiejś powalającej oceny i pewnie od tamtego czasu trochę się już zestarzał, ale mnie osobiście bardzo się spodobał. Scena seksu w trójkącie powaliła mnie na kolana ;) Nie było tam naturalistycznych ujęć, ale dla młodego umysłu to i tak wystarczyło ;) Ziarno zostało zasiane i marne dwadzieścia lat później jestem w związku, gdzie mogę do upadłego odtwarzać wszystkie konfiguracje w trójkącie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wyglada to pieknie, czytalem o czym jest ta ksiazka, napewno daje wiele odpowiedzi... i ma piekne opakowanie..

klaniam sie subi

fajna i ciekawa

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...