Skocz do zawartości
slodziakikociaki

nasz wiek

Ile masz lat ?  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile masz lat?

Rekomendowane odpowiedzi

A moze tylko maly poslizg naszych nowych ? Napewno beda ostrozniejsi na przyszlosc. :redevil:

Ta..   tu się trzeba pilnować   :comp:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój uśmiech wynika jedynie z tego, że nikt, poza Jansem nie zauważył tego błędu w ankiecie :D

Gi, lepsza taka zabawa niż obiecanki cacanki ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i odpowiedz :  70< ,czyli ponizej 70 lat.

Ciekawa teoria :lach:  :lach: Taki znaczek po cyfrze oznacza więcej. Poszukaj matematyka który podważy takie oznaczenie

Zresztą oczywistym jest że autor nawet gdyby dał znaczek źle to mądry człowiek zrozumie o co chodzi a trochę mniej rozgarnięty powie że tak musi być.

Jans, spostrzegawczy jest! :indians:  :poklon:  :aua:

I co teraz.. Temat narusza Regulamin :lach:

Ale jaja :D

Wątpliwa ta spostrzegawczość. Nazwałbym to chęcią błyśnięcia - jednak nie teraz, nie tym razem bo oznaczenie w ankiecie jest prawidłowe.

No i temat nie narusza regulaminu.

Jans jak nie trudno sie domyślić ostatnia pozycja oznacza więcej niż 70 lat, a jest to tylko błąd podczas tworzenia ankiety - ankiety której nie da sie poprawić w chwili jej stworzenia . :)

Ankietę daje się poprawić, ale tu nie ma co poprawiać. ten znaczek po cyfrze oznacza powyżej.

To tylko taki maly blad czyli poslizg ktory prowadzi prosto do przerebla :) .

A Zouza tutaj nam zrobila niedawno piekny wyklad na temat interpunkcji i znaczenia malego " , " (przecinka) w wypowiedzi :kwi:

Jaki błąd??

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łetam, ja już i tak zagłosowałam :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj tak się czepiacie tak pięknej ankiety ;)

ja mam 40 i się nie chwalę, ale który przedział powinienen zaznaczyć; młodzieżowy czy ten bliżej piachu ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jankhu jako reprezentant tejże grupy wiekowej, myślę, że mamy już bliżej niż dale...j ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówią że się ma tyle lat na ile się czuje :saint: Więc też zagłosuję :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Autor ankiety będzie niepocieszony, że wyniki sondażu nie oddają rzeczywistości, w niektórych przypadkach :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam też jestem tego samego zdania co kreator :redevil:

Bo my to dwa takie małolaty :lach: :lach: :aua: :aua:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Autor ankiety będzie niepocieszony, że wyniki sondażu nie oddają rzeczywistości, w niektórych przypadkach :lach:

Głosowanie jest dobrowolne - a pytanie "ile masz lat?" uważam za dość proste. :mily: I nie było to pytanie: "na ile lat sie czujesz ?"

Na co, jak widać niektórzy postanowili zrobić to po swojemu i fałszują wyniki co akurat jest dość dziwne i bynajmniej niezrozumiałe. :mur:Ogółem jestem b.zadowolony z ankiety !! :mily:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...