Skocz do zawartości
slodziakikociaki

nasz wiek

Ile masz lat ?  

199 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile masz lat?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale o co chodzi?

Spytaj też o NIP, PESEL i hasło do ZKF.

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie wiadomo o co chodzi....  :)tu akurat chodzi o zestawienie pokazujące w jakim wieku jesteśmy na forum  - :list:

nie wydaje mi się by były to zbyt poufne informacje :lock:

a chyba takiego zestawienia jeszcze nie było ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł dobry, wykonanie średnie. Gdybyście kociaki spytały o znak zodiaku chińskiego horoskopu, to wiedzielibyście wszystko. Ale co tam, młodziaki jesteście :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy czytac ze zrozumieniem Regulamin tego forum i juz macie odpowiedz na pierwsze pytanie a ostatnie to chyba niektorych dyskryminuje ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się nie ma o czym pisać to się zakłada tematy rodem z pudelka.

To jest Forum ludzi z dojrzałą osobowością.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słodziaki myślę że ankieta publiczna czyli taka w której można zobaczyć kto co zaznaczył nie ma sensu.

Jak widzicie pierwsze plony tego już macie w przypadku wyboru powyżej 70 :)

Wystarczy czytac ze zrozumieniem Regulamin tego forum i juz macie odpowiedz na pierwsze pytanie a ostatnie to chyba niektorych dyskryminuje ?

Pytanie jest jedno, wyborów jest kilka  :growgr:

Hmm i co tak wogóle wiek ma wspólnego z dyskryminacją :s: chyba nie zrozumiałem wypowiedzi. Regulamin mówi o pełnoletnich!!!! nie dzieli na młodych, starych i starców.

Przepraszam, ale co to takiego pudelek?? :limo:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ale co to takiego pudelek?? :limo:

Kreatorku pudelek to chyba taki malutki piesek z kudełkami czy też z loczkami :lach: :lach: :lach: :lach: :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreator zwróć uwagę iż juz ankieta powoli przyciąga więcej osób. Fajnie jest gdy chcesz zobaczyć kto jest w wieku który nas interesuje. Nie jest to ankieta obowiązkowa - nie narusza regulaminu ani nie obraza niczyich uczuć :D. Tylko nie wiedzieć czemu niektórym "coś" przeszkadza. Przy okazji dzięki wszystkim za oddany głos - jak widać można normalnie brać udział w ankiecie :). Ps. Pudelek - słyszałem - nie byłem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...