Skocz do zawartości
dr.Lecter

Zatrzymanie czasu w Windows XP

Rekomendowane odpowiedzi

Siemasz Jans,

Szukam jakiegoś programu do zatrzymania czasu w moim Windows XP. Mam taki problem, że za 3 dni kończy mi się licencja na jeden z programów a chciałbym go jeszcze trochę poużywać ;)

Poradzisz coś??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siemasz doktorku, dam Ci przyklad a odpowiedz juz sam znajdziesz.

Taki fajny programik AutoCad dostaniesz jako bezplatne DEMO na 30 dni, wszystkie funkcje otwarte.

Jesli sie spodoba to kupujesz za marne 5.200,00 PLN.

Inne programiki rowniez mozesz wyprobowac wczesniej zmienia sie tylko nazwa i cena.

Tak wiec Twoje pytanie jest z gatunku tych niedozwolonych.

Pytasz : Co zrobic zeby dalej uzywac DEMO bo licencja sie konczy ?

Prawidlowa odpowiedz jest : jesli program spelnia oczekiwania to kupic.

Mam nadzieje , ze nie oczekiwales ode mnie w tym miejscu na tym forum innej odpowiedzi ?

nawet jesli ja znam.

Powiedzialem wczesniej wyraznie : to nie jest forum hakerskie.

I sorry , ze nie moge inaczej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie używam wersji demo. Używam wersji ograniczonej czasowo, za którą również zapłaciłem. Kolejnej aktualizacji nie mogę dokupić ponieważ nikt nie chce mi jej sprzedać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja ograniczona czasowo to tak samo jak demo - jest ograniczona czasem. Ale powiedz o jaki prog chodzi , moze cos da sie zrobic ? jakas alternatywa ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, nie rozumiem ostatniego postu. Znaczy z tym progiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nazywa się ten program o który pytasz, po prostu ;) O to Jansowi myślę chodziło. Myślę też że mówiąc o alternatywie, Jans ma myśli jakiś odpowiednik, niekoniecznie odpłatny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nazywa się ten program o który pytasz, po prostu ;) O to Jansowi myślę chodziło. Myślę też że mówiąc o alternatywie, Jans ma myśli jakiś odpowiednik, niekoniecznie odpłatny.

Dzieki Sem, o to wlasnie mi chodzilo ! Sorry za skrot.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie ma żadnej alternatywy dla tego programu. :/

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dr LecterNiestety nie ma żadnej alternatywy dla tego programu. :/ 

Hmm, pierwszy raz slysze zeby jakis program nie mial zadnej alternatywy na rynku czyli zeby dzierzyl monopol. To czysta kopalnia zlota ktora dyktuje reszcie swiata warunki.

Nie znam takiej.

W dodatku nikt nie chce do niego sprzedac aktualizacji ?

Zawsze tak jest , ze w kazdej dziedzinie jest wiele programow uzytkowych lepszych i gorszych.

Wylaczajac oczywiscie indywidualne specjalne oprogramowanie ale takie zawsze pisze sie z klauzula dlugich aktualizacji.

No coz , Twoja sprawa jesli nie chcesz zdradzac szczegolow.

Chcialem tylko pomoc.

A sprawa z korzystaniem z licencjonowanego programu po uplywie jego waznosci to juz osobna para butow. Znasz moja opinie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...