Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Pierwsze spotkanie w klimacie Cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

My szukamy do realizacji naszych fantazji faceta, i znów w drugą stronę, sporo z "kandydatów" twierdzi że są na tyle zajebiści że oni to od razu na zabawę chcą się umówić, a nie tracić czasu na zapoznawanie. 

tak więc, ile ludzi tyle opinii. 

są tacy którzy chcą tylko "zaliczać" i tacy pewnie w większości wolą od razu przechodzić do rzeczy, a są tacy którzy chcieli by zbudować jakąś bardziej stabilną relację, i ci chcą się poznać wcześniej choć trochę;-)

tak mi się wydaje. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram Zuzkę.

Zdarzyło mi się wiele razy, zwłaszcza na samym początku, kiedy to mój mąż organizował wszystko ( czyli absolutnie wszystko- kochanka, hotel, nawet moje ubrania I bieliznę).

A także kilka razy , kiedy spotykałam się w trójkącie, gdzie stały kochanek pełnił role rogacza I dopraszaliśmy sobie kogoś z portalu , na ten jeden wieczór.

Pan przyjeżdżał , był drink w salonie, I jeśli zaiskrzyło , to do sypialni z nim ! :P

Uważam, że nie ma w tym niczego podejrzanego, także autorze tematu- obejrzyj fotki żony I do dzieła :)

Sytuacja, o której pisze Jenny- czyli uwodzenie, zabieganie, atencja, pieprzne mysli a w koncu realizacja- ma inny smak I " nacodzień* " taka własnie preferuję.

* z przymróżeniem oka, oczywiście

zwłaszcza teraz :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdza się więc to jak ktoś zauważył, że ile ludzi tyle zdań w tej sprawie. Ja jednak pozostanę konserwatywny, najpierw kawka jak to już miało miejsce parę razy ku obopólnemu zadowoleniu, a później do dzieła jak zaiskrzy co jest uważam dość istotne, żadna fotka osobistego w realu spotkania nie zastąpi.

Jak mawiała moja babka "świnte słowa" ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...