Skocz do zawartości
illa

że czasem jest dziwnie..

Rekomendowane odpowiedzi

O empatii piszesz w polemice ze mną. Myślę, że nie przeczytałaś dokładnie mojej pierwszej wypowiedzi w temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już "przerobiłam" kilku panów masterów, równie idealnych, równie wzniosłych i równie bardzo odpowiedzialnych.Jeden nawet niedawno tutaj się pojawił i był równie idealny, równie wzniosły i bardzo odpowiedzialny.

Nie sadzisz, że nie mnie odpowiadać za twoje dotychczasowe doświadczenia?

Zatem wybacz moje stanowcze wypowiedzi, ale człowiek bez żadnego zarzutu w stosunku do samego siebie jest dla mnie pierwszy podejrzany.

Primo nie uważam się za nieomylny ideał, secundo to, że udało mi się dotychczas nie popełniać grzechów przeciw bliźniemu nie może stanowić wobec mnie zarzutu, tertio podejrzliwość jest dobra o ile nie prowadzi do paranoi.

Ps. Nie trudno znaleźć cel machając na oślep kijem;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sadzisz, że nie mnie odpowiadać za twoje dotychczasowe doświadczenia?

:facepalm:

Primo nie uważam się za nieomylny ideał,

:aua:

secundo to, że udało mi się dotychczas nie popełniać grzechów przeciw bliźniemu nie może stanowić wobec mnie zarzutu

:lach:

tertio podejrzliwość jest dobra o ile nie prowadzi do paranoi

:bigbomb:

Nie trudno znaleźć cel machając na oślep kijem;-)

Oczywiście masz rację, lepiej?

Na mnie zawsze to działa :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa... niesamowicie to merytoryczne, nie pozostaje mi nic innego jak ugiąć się pod siłą tych argumentów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiki, zawsze gdy przyznasz drugiej stronie rację, wytrącasz jej argumenty. Nikt nie będzie dalej przecież dyskutować, skoro racja przyznana ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest cos po czym mialem malego kaca moralnego nawet jest filmik z tego na internecie ale nie wiem czy moge go tu zamiescic zgodnie z regulaminem...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cah, po prostu opowiedz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiki, zawsze gdy przyznasz drugiej stronie rację, wytrącasz jej argumenty. Nikt nie będzie dalej przecież dyskutować, skoro racja przyznana ;)

Jeśli chodzi Tobie o te argumenty: :facepalm::aua::lach::bigbomb:  to wybacz za wytrącenie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Kiki, o Twoją rację ;) rozumiesz? Właściwie to nie musisz, ja tez już się zgubiłam :lach:

Zaglądam tu, bo może ktoś oprócz mnie przyzna się do kacyka moralnego, co oczywiście jest trudniejsze niż uważanie się za bezbłędny ideał :D Gratuluję :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...