Skocz do zawartości
Kiki

Trofea...

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam żadnych trofeów, chyba....

Mam za to w głowie mnóstwo wspaniałych wspomnień, to one są tak niesamowicie cenne....

W ciągu tych 3 lat od otwarcia sypialni- sporo się tego nazbierało .

Mam też tysiące zdjęć, które bardzo lubię oglądnąć od czasu do czasu.

Zachowałam również prezenty ( te które dało się zachować), kwiatów nie suszyłam bo nie lubię.

Czekoladki pożarłam :redevil:, dawno juz nie ma po nich śladu :roll:.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, foty... też mam ich duuuużo. Faktycznie to trofea, jeśli mogę tak je nazwać.

Prezenty też, wiele z nich widać na moich fotach, choć trofeami bym ich nie nazwała. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

udało mi się go "odzyskać" i mam go do dziś, pozwolono mi go już zatrzymać

Niebywałe poświęcenie w zdobywani tegoż trofeum i mam wrażenie, że droga od przełyku do "odzyskania" ostatecznie zadecydowała o pozostawienia kolczyka w Twoim posiadaniu... Dobre!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alozin, spłakałam się :lach:

A ile upłynęło czasu od konsumpcji do wydalenia?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to i tak szczęście, że to był kolczyk a nie ucho Hotki!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znów będę musiała wykupywać fanty :redevil:

Nie ma lekko Kochanie :P

Luke zawsze mi zabiera :P oddaje na następnym spotkaniu i... zabiera kolejne :redevil:

Taki obieg zamknięty :D

Ale ja nie daję, sam bierze :P

I później się martwię, żeby Cie nie przewiało :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma lekko Kochanie :P

Taki obieg zamknięty :D

I później się martwię, żeby Cie nie przewiało :D

Jakie to słodkie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trofea dla dominującego kochanka to ważny element cuckoldowej relacji, tak jak profanacja symboli czy oznaczenie suki :-) zdjęcia są fajnym pomysłem chociaż jakieś bardziej osobiste elementy tez pasują...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...