Skocz do zawartości
Kiki

Trofea...

Rekomendowane odpowiedzi

to bardzo częste trofeum

tylko kolekcja moze zdenerwowac malowyrozumiala pania ktora uzurpuje sobie wladze despotyczna ;) ... kiedys 4,5 godziny jezdzilem i zwracalem fanty... o dziwo wszystko bylo pozostawione dobrowolnie... sam nie wiem czy to swoiste znakowanie terenu czy tez zostawianie pamiatek... majtki, swetry, bluzki, papcie i szale czy tez przerozna bizuteria i kosmetyki to standard... do dzis mam jakaz zlota bransoletke, jeden kolczyk i zegarek... ja wole zbierac bardziej intymne pamiatki... bilet do kina, jakis rysunek, zasuczony kwiat z pierwszego bukietu etc
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się zasucza kwiaty? ;) Bo bardzo mnie to zaintrygowało. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bierzesz jeden i wkladasz do ksiazki... np do takiej milej latwej i przyjemnej jak 11 minut... a pozniej ktos czytajac trafia na dedykacje i kwiatek... zaleznie od bukietu i kwiatow... gdy przesychaja mozna je powiesic kwiatami w dol... osty ozdobne , male sloneczniki, lakowe wiechcie itp calkiem ladnie wychodza ... .... :splashface: ... ... ...choc mi sie to nie podoba bo ja to tylko piwo pije , strzelam do wiewiorek i kolekcjonuje znaki drogowe w przerwach na ustawki... bo ja ten, no "maczo" jestem co nie?  :lach:  :lach:  :lach:

PS. ... mialas na mysli kwiaty, tak?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zasuczony kwiat

Łeeeee, to jestem zawiedziona. ;) Myślałam, że Ty tu z jakimiś perwersjami, suczenie kwiatów... a tu tak banalnie. :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się zasucza kwiaty? ;) Bo bardzo mnie to zaintrygowało. ;)

Zuz, padłam :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a no tak... zle przeczytalem.... jak chcesz zasuczyc kwiata to najpierw plujesz mu miodem w precik i mowisz ze to z innego kwiatu... a potem maltretujesz pszczole jak patrzy...

a potem rozsmarowywujesz mu pylek na lisciach i taplasz w komposcie... fajna sprawa... ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym zasuczyła kwiatek w ten sposób, że wlożyłabym go sobie gdzieś i puściłabym się z innym. Potem oddałabym go temu, który wręczył jako zasuczony właśnie...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jen, ale nie byłby to kaktus lub cała róża? ;)

Alice, taka freudowska pomyłka, a jaka zabawna :D 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...