Skocz do zawartości
nimrag

wykonanie polecenia Pani Zouzy

Rekomendowane odpowiedzi

tak Pani

Mogę prosić o pomoc forumowiczów?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie! O to należało zapytać wcześniej!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestem tępą suką nie pomyslałam o tym

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, choć się dobrze zapowiadała. 

Aha, na jutro tu widzę zdjęcia, zrobione w miejscu publicznym, na którym to zdjęciu masz umalowane na czerwono paznokcie - wszystkie 20!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Pani

Ale  suka nie moze jutro praca niestety

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie obchodzi mnie o której godzinie je zrobisz. Potem możesz zmyć.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Suka naprawdę nie da rady jutro zona jest cały dzień w domu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Propozycja kar:

1) Umieszczam ogłoszenie na portalu erotycznym jako męska dziwka ze zdjęciami.

2) Całodzienne funkcjonowanie suki z wypełnionym odbytem ( przedmiot i jego wielkość do ustalenia)

3) Zakaz używania farfocla w celu uzyskania przyjemności przez tydzień

Dwie pierwsze to mają być kary?

Durna jesteś, to fakt.

na którym to zdjęciu masz umalowane na czerwono paznokcie - wszystkie 20!

O! :lach:

Inglotem nr 21!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzko: wymalowanie sobie paznokci u rąk w miejscu publicznym to wielka frajda. To będzie nagroda dla suki a nie kara. Wiem coś o tym bo wczoraj kupiłem lakierek- piaskowy pastelowy róż. Ekspedientka w sklepie powiedziała, że to teraz hit dla 17-latek. Zastanawiam się tylko czy sobie tego nie zostawić, czy dać w prezencie córce. Kiedyś w knajpie sobie pomalowałem przy klientach i muszę powiedzieć, że wzbudziłem tym wielkie zainteresowanie i podziw. Obawiam się, że to kara raczej nie jest. :lach:. Jednak gdyby suka sobie pomalowała paznokcie u nóg w knajpie gdzie np. zbierają się motocykliści to może być ciekawie. W ogóle paznokcie u nóg i niech z tym przez tydzień chodzi bez skarpetek. Codziennie zdjęcia z różnych publicznych miejsc. Tym by mi suka zaimponowała. Ma być widoczne na zdjęciach, że to są różne miejsca. Np. basen, plaża, jakiś urząd, autobus, sklep, knajpa, tramwaj, galeria handlowa itp. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku, no niewątpliwie byłoby to ciekawe, jednak muszę uwzględnić to, że suka ma swoją rodzinę, pracę, a nie zamierzam wywracać jej całego życia.

Suka naprawdę nie da rady jutro zona jest cały dzień w domu

Co to za skamlanie w wątku??? Suka nie wie, że takie prośby to na pw.???

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...