Skocz do zawartości
nimrag

wykonanie polecenia Pani Zouzy

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze prawisz, Alter :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzko trzeba powiedzieć, że masz bardzo zaangażowaną sukę, postępujesz z nią niezwykle delikatnie, suka jest bystra ale na razie zadania były dość proste, mogłabyś coś bardziej wyrafinowanego rozkazać. Podam przykład co prawda nie na dziś bo suka sobie dzisiaj zwaliła. Moja propozycja: niech sobie zwali na patelnię, usmaży na masełku i zje omlecika. Może sobie przyprawić. :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku, wszystko w swoim czasie. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki mojej Pani suka mogla się zaspokoić

Bylo to bardzo przyjemne zabawic sie po calonocnym oczekiwaniu na ta chwilę a zwlaszcza po obejrzeniu pięknych fotek ciala Pani Zouzy.

Dołączona grafikaIMG_20140124_103121.jpgDołączona grafikaIMG_20140124_103203.jpgDołączona grafikaIMG_20140124_103305.jpgDołączona grafikaIMG_20140124_103318.jpg

Poprawna relacji z z zadania

suka by la bardzo mocno napalona po wieczornym przeglądaniu forum wiec napisala do swojej Pni z zapytaniem o możliwość zaspokojenia sie. Wspanialomysla Pani Zouza nie pozwolila suce tak od razu na zabawianie sie, suka mogla to zrobi o ole wykon prawidlowo kolejnych zadanie a mnianowicie aportowanie pileczki.

Bulo juz późno wiec zadanie można bylo wykonać dopiero następnego dnia wiec suka musiala iść spać niezaspokojona i bardzo pod nieco na widokiem wspanilego ciala swojej Pani.

Następnego dnia rano gdy tylko byla możliwość suka wykonala polecenie i zdjęcia z tego niezwlocznue umiescila na forum aby Pani mogla jak najszybciej ustosunkowac się do wykonanego zadania i ewentualnie na rodzić suke.

Po umieszczeniu wpisu na forum suka czekala z niecierpliwością na odpowiec Pani Zouzy po kilku minutach ukazla się pozytywna odpowiec Pani .suka dostala zgode na tak dlugooczekiwana możliwość zaspokojenia sie. Od razu po.odczytaniu postu od Pani i podziękowaniu Pani za pozytywna opinie suka szybkonudala się na zaplecze gdzie mogla wreszcie zaspokoić swoje potrzeby seksualne sama ze sobą. suka wyjela farfocla ze spodni i zaczela intensywnie walić ponieważ by la bardzo pod nieco na wytrysk byl juz po 1 minucie.suka przezyla wspanialy orgazm gdzieki Pani Zouzie co umiescila na fotkach.

Foto do przyjęcia, ale słowna "relacja" jest po prostu żałosna! Jedno zdanie???!!!

suka poprawila swój blad Pani Zouzo
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aby Pani mogla jak najszybciej ustosunkowac się do wykonanego zadania i ewentualnie na rodzić suke.

Że co?????????????? :lach:

No tylu błędów to ja dawno nie widziałam. :lach:

Ale uznaję, w końcu to tylko głupia suka. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że co?????????????? :lach: No tylu błędów to ja dawno nie widziałam. :lach:Ale uznaję, w końcu to tylko głupia suka. :lach:

Ma Pani racje pisanie nie jest mocna strona sukiDziękuje Pani za uznanie zadania
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej jakby gadał w pierwszej osobie :lach: co by wskazywało, że się utożsamia i identyfikuje z przyznaną mu rolą :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popłakałam się ze śmiechu przy lekturze tego wątku  :lach: Chapeau bas dla umiejętności tresowania. Chociaż ja bym zadania z obrożą i kagańcem nie zaliczyła. Suka nie stała na czworaka. Zatem ludzka pani.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tępa suka przeprasza swoja Wspaniałą Panią Zouze i dziękuje za wyrozumiałość.suka zamieszcza fotki z zadania

post-9866-0-58187500-1393250281_thumb.jpgpost-9866-0-12669600-1393250331_thumb.jpgpost-9866-0-59724100-1393250354_thumb.jpgpost-9866-0-74229900-1393250377_thumb.jpgpost-9866-0-13070100-1393250401_thumb.jpgpost-9866-0-81051000-1393250425_thumb.jpgpost-9866-0-08787400-1393250452_thumb.jpgpost-9866-0-55347100-1393250479_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...