Skocz do zawartości
nimrag

wykonanie polecenia Pani Zouzy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, nie jestem sadystką. :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

suka dziękuje Wspanialomyalnej Pani Zouzie
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzka, każ mu się wysikać , gdy będzie przywiązany do drzewa tak jak to robią psy z podniesioną nogą :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku, myślałam o tym, ale to jest SUKA! :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku, myślałam o tym, ale to jest SUKA! :D

Pisząc o tej podniesionej nodze zdawałem sobie z tego sprawę, ale Ty jesteś wszechwładna i możesz wydać każde polecenie nawet niedorzeczne. Niech sobie sikawkę kupi i przystawi, później przyda jej się na Lany Poniedziałek :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

suka wykonala polecenie Pani Zouzy

Niestety nie moglam zrobić dobrego zdjęcia sama sobie i nie bylam na czworaka tylko na kolanach.

Mam nadzieje ze Wspanialomyslna Pani Zouza uzna to zadanie choćby z raxji tego ze suka bezzwlocznie wykonala zadanie

post-9866-0-58560400-1390405677_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uznaję!

Nie widać smyczy, obroży! Nie widać suki na kolanach, bo już nie wspomnę, że miała być na 4 łapach!

Do poprawki!

Termin - czwartek!

Czas start!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uznaję!Nie widać smyczy, obroży! Nie widać suki na kolanach, bo już nie wspomnę, że miała być na 4 łapach! Do poprawki!Termin - czwartek!Czas start!

Tak suka rozumie i przeprasza Panią za źle wykonane zadanie
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Smakowało?? :D

Nie smakowalo ale wykonywać zadania Pani Zouzy to sama przyjemność.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...