Skocz do zawartości
groszek

Problem z reklamami

Rekomendowane odpowiedzi

Czy znasz jakiś program antyreklamowy, moja córka mi jakiś zapuściła  ale nie działa z tzw "dobre programy" Doprowadzają mnie i pewnie użytkowników innych do zmęczenia. Illa bo z nią dzisiaj rozmawiałem też jest zainteresowana. Z uszanowaniem Groszek :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Witam , jednym z lepszych programow do popularnych przegladarek w celu eliminacji reklam jest gratisowy dodatek do nich o nazwie AdBlock Plus np tutaj  http://www.programosy.pl/program,adblock.html . Instaluje sie go bezposrednio z przegladarki jako Add on. Stosunkowo skuteczny program.

Z drugiej strony z moich zakulisowych informacji wynika , ze ten program nie jest wcale taki szlachetny i nie kasuje reklam za darmo. Podobno sa jakies ustalenia z reklamodawcami. Ale to tylko podejrzenia i czekam na potwierdzenie.

Jesli napotkam lepszy od niego program to podam tutaj do wiadomosci.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, zainstalowałam adblock i po miesiącu się zdezaktualizował, chcieli ode mnie pieniędzy za wykupienie pełnej wersji. A wiem, że u innych działa bezpłatnie, nie wiem dlaczego na mnie wypadło, że miałam opłacić pełną wersję :s:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, zainstalowałam adblock i po miesiącu się zdezaktualizował, chcieli ode mnie pieniędzy za wykupienie pełnej wersji. A wiem, że u innych działa bezpłatnie, nie wiem dlaczego na mnie wypadło, że miałam opłacić pełną wersję :s:

O wlasnie !

Bardzo wazne skad sie sciaga nawet bezplatna wersje Gratis!

Wielu oszustow oferuje w internecie np bezplatne sterowniki do urzadzen czy tez programy Gratis do ktorych doliczaja jakies tam swoje oplaty czy tez reklamy czy inne robactwo. 

Najlepiej ladowac program ze strony firmowej podstawowego programu ktory chcemy uzupelnic . Wtedy mamy gwarancje , ze jest czysty.

Albo ze strony jakiegos dobrego czasopisma komputerowego ktore nie ryzykuje wpadki.

W tym wypadku powinienem podac oryginalna strone producenta przegladarki Mozilla Firefox

np   https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/adblock-plus/

i to bedzie z gwarancja braku jakichkolwiek oplat czy robali.

Tutaj Click na " Zu Firefox hinzufügen"

Dla innych przegladarek : Safari,Opera itd trzeba znalezc odpowiednia wersje.

No ale chcialem polska strone i dlatego podalem cos za co nie gwarantuje. Sorry !

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...