Skocz do zawartości
znudzony_slask32

Mój mały pomysł...

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jako, że moja żonka jest dość nieśmiała i mówienie o zdradach kontrolowanych uważa raczej za tabu, wpadłem na pewien pomysł. Proszę o opinie głównie kobiet czy to ma prawo zadziałać ???

Otóż napiszę taką dłuższą opowieść (czy coś w tym stylu), której głównymi bohaterami będziemy ona, ja, jej kochankowie i moje kochanki. Przeplatane to będzie zwykłym życiem, bo kobiety lubią fabułę. Zręcznie ujęte może zadziałać jak dam jej to do przeczytania. 

Tylko nie wiem jaki ze mnie pisarz ale liczę na grono podpowiadaczek :)

Hej Rafał

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, czyli pomysł masz, ale brak lekkiego pióra? Mamy Ci wklejać całe fragmenty z których złożysz opowiadanie, czy fabułę podganiać dalej? :) Zręcznie ujęty w kobiecą dłoń penis zawsze staje, dlaczegóżby zatem zręczna fabuła, podczas gdy Kobiety kochają uchem a nie okiem głównie, miałaby nie zadziałać...

No pewnie że zadziała!

Zatem do dzieła, pisz.

Tylko pomiń wątek ze swoimi Kochankami.

Widzę też po Twoim Nicku że jesteś znudzony. I jesteś ze śląska. I masz 32 lata ( i już znudzony?) Jeden Nick a tak wiele zdradza. Przyprowadź no tu swoją Żonę, zapewniam Cię że już nie będziesz znudzony a tylko będziesz patrzał z kim nawija po nocach tak długo a potem, heh, po co tu opowiadania pisać.

mówienie o zdradach kontrolowanych uważa raczej za tabu

a mógłbyś jaśniej? Tzn. "mówienie o zdradach kontrolowanych uważa raczej za tabu", czyli CO konkretnie jej mówisz a co Ona odpowiada? A generalnie to cóż to za pomysł? Ty wiesz ile tu jest opowiadań?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czemu znudzony pytasz ? 15 lat z jedną kobietą to pewnie jest powód do znudzenia...dalej mnie kręci ale coś więcej już trzeba :)

czemu tabu ? wiesz kościół, mąż te sprawy...po za tym ona może się kochać tylko z miłości :) 

mówisz pisać...to spróbuję, nie chodzi mi żeby ktos wrzucal fragmenty bo to mają być moje fantazje więc muszę to zrobić sam...ale jak coś napiszę to chętnie wrzucę kawałek i popytam o opinie ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...