Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Miny Rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Skłoniło mnie do napisania tego posta moje niewielkie co prawda ale zawsze obserwacje min Rogaczy podczas przede wszystkim pierwszego bądź pierwszych spotkań w klimacie Cuckoldu. Strasznie jestem ciekaw jakie są Wasze (przede wszystkim Kochanków w mniejszym stopniu Hotek z wiadomych względów) obserwacje. Moje są bowiem niezastąpione i bardzo ciekawe. Mimo, że przecież Rogacz z Hotką mają uzgodnione to wszystko to jednak pewne zachowania przede wszystkim Rogacza w szczególności właśnie jego mina nie do końca odzwierciedla pragnienie tegoż skąd inąd niesamowitego spotkania. Oczywiście z czasem to wszystko się zmienia ale początki są wręcz nieziemskie a jak u Was było?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, przepraszam, to Rogacze mają wklejać fotki swoich min, czy jak? Bo jakoś nie bardzo rozumiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne bezcenne, tylko jak je plastycznie opisać? "Wygiął usta w podkówkę", "miał uśmiech od ucha, do ucha"? 

Nie chodzi o to, że się czepiam, ale miny naprawdę ciężko opisać...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na spotkaniu z parą wolę zajmować się Panią i obserwować jak ona reaguje na to jak ją zaspokajam a nie rozglądać się za rogaczem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze, ale JAKA mina???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostanio bowiem zdarzyła mi się taka mina Rogacza, że mało co nie parsknąłem śmiechem, trudno było mi się skupić wręcz, jakoś to wszystko później się unormowało ale początki są warte opisania

to może załóż temat w dziale "Nasze Historie Prawdziwe" gdzie opiszesz dokładnie fizykę zgięć na twarzy Rogacza, pokażesz jakieś ryciny, obliczenia, no nie wiem. Bo ja również nie łapię idei tego tematu. I nagle jego usta zgięły się w dół i na pół, lecz kąciki pozostały w górze, zdradzając tym samym zainteresowanie i podniecenie. I oczy. Tak, przecież Rogacze też mają oczy i policzki, które się składają na całokształt twarzy, czyli minę. Uchylone więc usta w zdziwieniu bo jak zawsze tak i teraz, pierwszy i drugi punkt ich prywatnego Regulaminu szlag trafił idąc po bandzie a czwarty i piąty w ogóle nie został spełniony. Więc wysunięty lekko do przodu podbródek szastający szczękościskiem i mgiełka potu spływająca po skroniach aż do policzków i ust. A w jego głowie wojna się toczy i wiele jeszcze upłynie sekund, zanim się całkiem ta twarz uspokoi.

Ahh,

oj.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz się posikam :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, tym opisem rzeczywiście wyczerpałeś temat :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Sem, jesteś wnikliwym obserwatorem - jakże precyzjny i techniczny opis :-P  Marnujesz talent - pamiętnik w tym stylu byłby bezcenną lekturą  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...