Skocz do zawartości
Zouza

Dziwaczne propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomniało mi się. Byłam w szoku jak na zbiorniku, jakiś pan zaproponował że kupi mi drogi prezent i nic więcej. Jak dla mnie, było to dziwne, choć urocze ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się. Byłam w szoku jak na zbiorniku, jakiś pan zaproponował że kupi mi drogi prezent i nic więcej. Jak dla mnie, było to dziwne, choć urocze ;)

Hmm... jak mielismy tam konto tez jakis gosc proponował kupno prezentu. Też podobno nic nie chciał w zamian. Odmówilismy ale nie pamietam juz w czym byl "haczyk".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że haczyk, prędzej czy później by się znalazł. Albo inaczej- zamieńmy słowo haczyk, na "przynęta". Może Pan miał sporo gotówki i nie zależało mu na tym, czy w zamian cokolwiek otrzyma. Ale może tak. I właśnie o to "być może" chodziło ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholson kiedyś dał dziadowi leżącemu w kartonach milion czekiem przechodząc mimochodem. Nowicki Jan - który niewiem dlaczego jest dla mnie jego odpowiednikiem wyrzucał przez okno w Budapeszcie ezery ( ezer - 1000 forint, najwyzszy papierowy nominał). Może i w necie siedzą tacy dziwacy ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpewniej pan (który chciał abyś zadzwoniła do swojego chłopaka) naoglądał się filmów cuckold, w których taka scena często się powtarza ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy słyszę z ust człowieka płci brzydkiej słowo "mama" w odniesieniu do seksu, to bardzo źle mnie się to kojarzy. Moja wyobraźnia, płata mi wówczas figle- Wyobrażam sobie obrzydliwego typa, który w swym bardzo daleko idącym niedowartościowaniu, tudzież trudnym dzieciństwie, próbuje przepchnąć przelewającą się czarę goryczy pływającego czasu, na szalę sukcesu- podniecenia. Ah, ta wyobraźnia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy to w tym temacie ale cholera... dalej nie mogę z szoku wyjść

napisał do mnie mężczyzna czy daleko mieszkam od ulicy X bo go nosi a jeszcze ze 4 h będzie w warszawie

i w dalszym dialogu wyszło, że nosi = nosi... (o naiwności moja!) i nie chodzi o kawę ani rozmowę i w zasadzie to wszystko jedno czy będę to ja czy inna, która blisko mieszka  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...