Skocz do zawartości
Zouza

Dziwaczne propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy to sytuacja dziwna. Teraz nie byłaby, kiedyś bardzo.

Spotkałem pewną panią. Ja jeszcze, wolny. Ona mężatka.

Chata wolna, mąż w delegacji. Dochodzi do stosunku i wszystko

rewelacyjnie do czasu jak zauważyła, że mam kończyć i dokończyła ustami.

Nie uroniła ani kropelki. Myślałem, że miała taką jednorazową fanaberię.

Po czwartym razie już zaczęło mnie to trochę irytować (a głupio jakoś tak zapytać

"o co chodzi").Myślałem, że może orgazmy nie takie, więc zbliżam się do ulubionej

minetki:), ... a tu zaskoczenie - nie pozwoliła dotknąć jej "kwiatuszka".

Nie zapytałem, i do dziś nie wiem o co chodziło, a było tak cztery razy i za

każdym razem tak samo:-O

Preferowała loda ponad wszystko. Nawet raz odprowadziła mnie na przystanek..

i za żywopłotem zrobiła to jeszcze raz.

Nigdy i nigdzie takiego przypadku nie miałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Często spotykana, chociaż mnie nieodmiennie dziwi - seks za pieniądze. Począwszy od jednego "numerka" (zaskakuje mnie ileż to panowie są skłonni zapłacić za seks, chociaż ów mogliby mieć w agencji za nieporównywalnie mniejsze kwoty), po tzw. sponsoring, gdzie panowie są skłonni zapłacić np. za rok z góry (niebagatelne kwoty) i wynająć dom.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm. Pani chciała być aż tak bardzo anonimowa, że zastrzegła sobie spotkanie w papierowej torbie na głowie :)

Dziwna???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to już szczyt dziwaczności :) hahahah niestety sama na razie pochwalić się nie mogę taką historią, ale zapewne czas przede mną takie pokaże :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Chanel_no5, no wiesz, dla nie których bicie po pupie łapką na muchy :) już samo w sobie może być czymś co pretenduje do dziwnych rzeczy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sponsoring, gdzie panowie są skłonni zapłacić np. za rok z góry (niebagatelne kwoty) i wynająć dom.

Przeważnie są to starsi panowie, którzy w ten sposób gwarantują sobie poczcie, że mają coś na własność. Dziewczynę, ekskluzywną. Pomijam fakt że w takich domach, za które płacą starsi panowie, ich ekskluzywne dziewczyny rżną się na hektary z fajnymi młodymi facetami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A właśnie to był facet ok. 30-tki! Też mnie to zaskoczyło!

Ale takich propozycji miałam kilka, jeśli nie kilkanaście.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

30- sto letni facet ( o ironio) może czuć się już tak bardzo przejęty życiem, sobą i swoją (załóżmy) rolą Managera w firmie, że niczym prócz młodszego ciała, się od starca nie różni. Ale fakt, dziwaczna to propozycja, od 30 latka, więc jak najbardziej w temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...