Skocz do zawartości
Zouza

Dziwaczne propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa jestem jakie dziwaczne propozycje związane z seksem otrzymywaliście (od "własnych" partnerów/ek lub obcych).

W stosunku do mnie padła propozycja, bym spotkała się z panem w czasie miesiączki, bo chciałby spijać moją krew. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W stosunku do mnie padła propozycja, bym spotkała się z panem w czasie miesiączki, bo chciałby spijać moją krew.

A co w tym dziwnego ? Zwyczajny wampir poprostu w dodatku szlachetny - nie wysysa życiodajnej krwi wprost z arterii, a jedynie zlizują tę zbutwiałą, już bezużyteczną - menstruacyjną. Powinnaś się zgodzic Zuza, może w ten sposób uratowałabyś czyjeś życie... kto wie...

Z drugiej strony jak pomyślę o tych wszystkich skrzepach, wytrąconym ześluzowaciałym osoczu i innych farfoclach trochę mi żal tego wampira, że tak się chce poświęcac zamiast wbic kły wprost w Zuzowe gardło i ssac do woli. Ja bym tak zrobił bynajmniej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek blady-kocoor

Ciekawa jestem jakie dziwaczne propozycje związane z seksem otrzymywaliście (od "własnych" partnerów/ek lub obcych).

W stosunku do mnie padła propozycja, bym spotkała się z panem w czasie miesiączki, bo chciałby spijać moją krew. :)

Hardcore... i dla mnie obrzydliwe.

Dziwaczne propozycje mialem rozne, na przyklad: wsiadamy do taksowki i zaczynamy pieszczoty i bzykanie na tylnym siedzeniu, obserwujac reakcje kierowcy. Zrobilismy tak. Dałem spokoj po dwoch probach, ktore skonczyly sie grozba podjechania pod komisariat. Jacys dretwi ci taksowkarze... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hardcore... i dla mnie obrzydliwe.

Dla mnie również. :)

Ale bywają różne gusta. :)

Taksówka, to przynajmniej jest ekscytujące. :devil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Zuza,że fajnie się bawisz :)

Ja miałem jedną "dziwną" jeżeli można tak to nazwać sytuację,gdzie miałem się zsikać na ładną blondynkę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie tak się nie bawię!!!!!!!!!!

A propozycje od panów, by się na nich wysikać zdarzają się regularnie. Ale tak też się nie bawię! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A propozycje od panów, by się na nich wysikać zdarzają się regularnie. Ale tak też się nie bawię! :)

Ooooj tam,olej to :) Dobrze,że nie składają Ci propozycji,żeby się na nich........ :) Brrrr na samą myśl mam odruch wymiotny :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun_, takie propozycje też się zdarzają :)

Anet---mi takich propozycji nikt nie składał :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...